Preloader image
Ta kontakt Close

Ronny Skjøtskift

Mobil: 41 61 46 76
E-post: ros@aktiv.no
Dokumenter Close

Eivindvegen BKS3, Sola

LYSE OG LEKRE BOLIGER

– SENTRALT, MEN LIKEVEL LANDLIG


Eivindvegen ligger sentralt til på Sola. Kort vei til sentrum, skoler, barnehager og idrettsanlegg. I tillegg er det landlig. Like ved både grønne marker, enger, sjø og Joa jordbær. Rogalands beste jordbær. Her blir det godt å bo. Nær alt, litt på landet, men mest av alt i byen.

Sted: Sola | Type: Enebolig i rekke | Soverom: 3 – 4 | Kommer for salg

JOATUREN

Denne flotte turen omfatter Sørnesvågen, Nesbu terrasse, Røyneberg og Joa. Og det beste av alt, turen starter rett utenfor døren din.

På turen møter du flotte landbruksområder, og går innom Sørnesvågen med Ormen Lange. Sørnesvågen passer fint for piknik, og er hyggelig for barnefamiler. Området har en rik fauna og et flott dyreliv. Går du hele runden har du en fin tur på 8 kilometer.

ENEBOLIGER I ATTRAKTIVT OMRÅDE

Eivindvegen ligger sentralt til på Sola. Området bygges ut med eneboliger i ulike størrelser. Felles for alle er meget effektive og funksjonelle planløsninger. Det er også gode uteområder både i tilknytning til boligen, men også med flere lekeplasser, stier og grøntareal på feltet. Kort vei til sentrum, skoler, barnehager og idrettsanlegg. I tillegg er det landlig. Like ved både grønne marker, enger, sjø og Joa jordbær. Rogalands beste jordbær. Her blir det godt å bo. Nær alt, litt på landet, men mest av alt i byen.

" allowfullscreen>

Grønt og sentralt område

Her skal det totalt bygges 68 nye boliger. Felles for alle boligtypene er gode, gjennomtenkte planløsninger og bra standard.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no