Preloader image
Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Eivindvegen, Sola

Leiligheter med

gjennomtenkte løsninger


Eivindvegen ligger sentralt til på Sola. Kort vei til sentrum, skoler, barnehager og idrettsanlegg.
I tillegg er det landlig. Like ved både grønne marker, enger, sjø og Joa jordbær. Rogalands beste jordbær. Her blir det godt å bo. Nær alt, litt på landet, men mest av alt i byen.

Sted: Sola | Type: Leiligheter | Kommer for salg

JOATUREN

Denne flotte turen omfatter Sørnesvågen, Nesbu terrasse, Røyneberg og Joa. Og det beste av alt, turen starter rett utenfor døren din.

På turen møter du flotte landbruksområder, og går innom Sørnesvågen med Ormen Lange. Sørnesvågen passer fint for piknik, og er hyggelig for barnefamiler. Området har en rik fauna og et flott dyreliv. Går du hele runden har du en fin tur på 8 kilometer.

SOLAHALLEN

I underkant av 15 minutters gange unna finner du Solahallen. Her er det både idretts -og svømmehall. Idrettshallen brukes av Sola Håndball, Sola Turn og Sola Innebandyklubb. I tillegg finnes det også ett treningsrom.

" allowfullscreen>

Grønt og sentralt område

Her skal det totalt bygges 68 nye boliger. Felles for alle boligtypene er gode, gjennomtenkte planløsninger og bra standard.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no