Preloader image
Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Eivindvegen, Sola

Innholdsrike rekkehus

i attraktivt område


Eivindvegen ligger sentralt til på Sola. Kort vei til sentrum, skoler, barnehager og idrettsanlegg.
I tillegg er det landlig. Like ved både grønne marker, enger, sjø og Joa jordbær. Rogalands beste jordbær. Her blir det godt å bo. Nær alt, litt på landet, men mest av alt i byen.

Sted: Sola | BRA: 110 – 130 m² | Type: Rekkehus | Soverom: 3 – 4 | Kommer for salg

REKKEHUS MED POPULÆR BELIGGENHET

Eivindvegen ligger sentralt til på Sola. Her skal vi bygge familieboliger med størrelser fra 110 til 130 kvm BRA og med tre til fire soverom. Felles for alle er meget effektive og funksjonelle planløsninger. Det er også gode uteområder både i tilknytning til boligen, men også med flere lekeplasser, stier og grøntareal på feltet. Kort vei til sentrum, skoler, barnehager og idrettsanlegg. I tillegg er det landlig. Like ved både grønne marker, enger, sjø og Joa jordbær. Rogalands beste jordbær. Her blir det godt å bo. Nær alt, litt på landet, men mest av alt i byen.

SOLAHALLEN

I underkant av 15 minutters gange unna finner du Solahallen. Her er det både idretts -og svømmehall. Idrettshallen brukes av Sola Håndball, Sola Turn og Sola Innebandyklubb. I tillegg finnes det også ett treningsrom.

" allowfullscreen>

Grønt og sentralt område

Her skal det totalt bygges 68 nye boliger. Felles for alle boligtypene er gode, gjennomtenkte planløsninger og bra standard.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no