Preloader image
Ta kontakt Close
Janne Bore

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
Telefon : 51 60 44 17
E-post: janne.bore@em1.no
Hege K Dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
Telefon : 51 60 44 11
E-post: hege.kyllingstad.dahl@em1.no
Jan Einar Thesen

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
Telefon : 51 60 44 14
E-post: jan.einar.thesen@em1.no
Dokumenter Close

Enevaldsveien, Sørbøhagane BF3

FLOTTE ENEBOLIGER
KUN 1 IGJEN!


Sørbøhagane er populært. Her har mange allerede flyttet inn og etablert seg.
Her er skoler bygget og barnehager allerede på plass. Avstandene er korte, skoleveien like så. Sørbøhagane er mest på barnas premisser. grønt, blått og trygt. Nå har vi spennende og meget innholdsrike eneboliger for salg i attraktive Sørbøhagane.

Sted: Sandnes | BRA: 185,7 m² | Type: Eneboliger | Soverom: 5 | Pris: Fra kr 5 540 000,-

ENEBOLIGDRØMMEN

Et nytt bo-landskap skal snart ta form på Sørbøhagane. Eneboligene som vi selger her, har tatt utgangspunkt i natur- og kulturlandskapet som tidligere har dominert området. Det har vært inspirasjon for det nye landskapet som skal vokse frem; Et landskap av boliger. Et bo-landskap!

De nye husene tar opp i seg element og materialbruk hentet fra tidligere gårdsbygninger. Boligene er tegnet som et stilrent volum med saltak. Noen av partiene på fasaden er trukket inn for å skape dybde og variasjon i fasadene. I tillegg er garasjene, med levegger som går over til å bli gavlveggen, med på å gi disse husene en klar identitet. Boligene skal bygges med en enkel og ærlig materialbruk. De leveres med grå royalbehandlet trekledning med ulik bredde for å skape liv i fasadene. Sammen gir funksjonalitet og estetikk i husene en mulighet til å bo på en unik måte i landskapet på Sørbøhagane, og med et minimalt vedlikehold.

HØYT UNDER TAKET, ELLER EKSTRA SOVEROM?

Planløsningene til eneboligene i BF3 er fleksible og har tilpasningsmuligheter som gjør at de passer hele livsløpet til familien. Her kan du blant annet velge mellom fire eller fem soverom i forhold til behov.

Spennende arkitektur og løsninger. Eneboligene i Sørbøhagane er litt utenom det vanlige. Fra det store allrommet i første etasje har du en unik takhøyde som gir en fantastisk romfølelse. Store vindusflater tar uteområdet inn i boligen. Her blir det virkelig lyst å trivelig.

Boligene passer familielivet. Her er det praktiske løsninger som egen inngang til vaskerom via garasjen. Skitne støvler og dryppende regntøy trenger ikke dras gjennom hovedinngangen. Her er soverom samlet i andre etasje, med et stort soverom, eller kanskje bibliotek i første? Kjekt med stort allrom til familieselskap og feiring av høytider med masse besøk. Behagelig med to stuer og veldig deilig med to bad, to dusjer og nok plass til både én og to badenymfer i badekaret. Her vil du også ha mulighet for å få 2. etasje uinnredet, der du kan gjøre denne ferdig senere.

Prisliste

Enebolig

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
BF3 bolig 1 Enevaldsveien186m²166m²4/5-solgtsolgt
BF3 bolig 2 Enevaldsveien186m²166m²4/5- plantegninger5 540 000,-
BF3 bolig 3 Enevaldsveien186m²166m²4/5-solgtsolgt

BF3 bolig 1 Enevaldsveien

solgt

   


BF3 bolig 2 Enevaldsveien

BRA: 186 m 2

Pris

NOK 5 540 000 -

BF3 bolig 3 Enevaldsveien

solgt

   


FRODIG NATUR OG TUROMRÅDER LIKE VED

Sørbøhagane er du omringet av de beste turløypene i Sandnes, med kort vei til både Stokkalandsvatnet og Sandvedparken. Rundt Stokkalandsvatnet går en 4,2 kilometer lang tursti med belysning. I vanlig gangfart tar turen rundt ca. 1 time. Stokkalandsvatnet byr også på fine bademuligheter. På en kald vinter er det gode muligheter for skøyteis her. Rundt vannet finnes det også blant annet volleyballbane, fotballbane, utsiktsposter og rasteplasser. Sandvedparken er en forlengelse av Stokkalandsvannet fra Ganddal, helt ned mot Sandnes sentrum.

SENTRALE, SUPRE SØRBØ

Bor du i Sørbøhagane blir visse ting enklere. Skoleveien til barna blir behagelig kort, og ikke minst trygg.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no