Preloader image
Ta kontakt Close
Cathrine Fattnes

Cathrine Fattnes

Mobil: 99 11 68 59
E-post: sandnes@em1.no
Dokumenter Close

Stølsbrotet 62, Grødem

ROMSLIG ENEBOLIG
MED KORT VEI TIL SJØEN


Nå har vi kun 1 bolig igjen på Grødem Gård. Boligen er på 155 kvm, går over to plan og inneholder 3 soverom og 2 stuer. I første etasje finner du hovedsoverommet med egen bod eller walk-in-closet, bad med dusj samt kjøkken og stue. I andre etasje er det 2 gode soverom, bad med mulighet for badekar og ikke minst en praktisk tv-stue med god plass til kontor, eller lekseplass. Utvendig er det parkering i carport, teknisk rom og sportsbod. En veldig kjekk bolig som dekker de fleste behov. Feltet har vært svært populært og en stor suksess, og dette er kanskje siste mulighet til å få så stor enebolig nær byen!

Sted: Randaberg | BRA: 155 m² | Type: Eneboliger | Soverom: 3 | Pris: Kr 5 090 000,-

VELKOMMEN TIL GRØDEM GÅRD

De store eneboligene i Stølsbrotet er spennende. De går over to plan og inneholder 3 soverom og 2 stuer. Perfekt for dere som trenger litt mer plass. I første etasje finner du hovedsoverommet med egen bod eller walk-in-closet, bad med dusj samt kjøkken og stue. I andre etasje er det 2 gode soverom, bad med mulighet for badekar og ikke minst en praktisk tv-stue med god plass til kontor, eller lekseplass. Utvendig er det parkering i carport, teknisk rom og sportsbod. En veldig kjekk bolig som dekker de fleste behov.

BO BEHAGELIG I RANDABERG

Randaberg kommune har litt over 10.000 innbyggere og kommunen er hovedsaklig en jordbrukskommune. Her kommer 80% av Norges persille fra. Årets første norske poteter kommer også fra Randaberg og de aller første finner veien til kongens fat. Randaberg sentrum har et bredt utvalg av butikker og servicetilbud. Det ligger ikke mer enn 1,5 kilometer unna. En kjapp tur med bilen med andre ord.

Gården blir et viktig element i bebyggelsen da feltet blir opparbeidet med grønne områder, gode uteplasser og hager for boligene, samt flere lekeplasser for de små. I tillegg ligger noen av regionens aller beste tur- og rekreasjonsområder like utenfor døren din. Vistestranden, Tungenes fyr og ikke minst alle veier og stier som knytter kommunen sammen.

Prisliste

Eneboliger

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
B8-1142m²-3-solgtsolgt
B8-2142m²-3-solgtsolgt
B8-3142m²-3-solgtsolgt
B11-1142m²-3-solgtsolgt
B11-2142m²-3-solgtsolgt
B11-3155m²-3- plantegninger5 090 000,-
B11-4155m²-3-solgtsolgt

B11-1

solgt

   


B11-2

solgt

   


B11-3

BRA: 155 m 2

Pris

NOK 5 090 000,-

B11-4

solgt

   


B8-1

solgt

   


B8-2

solgt

   


B8-3

solgt

   


ET TRYGT OG GODT BOOMRÅDE

Grødem Gård er litt på landet og litt i byen. Det er kort vei til både barnehager, skoler og fritidsaktiviteter. Det betyr at dere bosetter dere i et trygt område med allerede etablert bebyggelse. Her er det med andre ord mange venner til de små, og gode naboer for de større.

NÆROMRÅDE

Det er godt å bo på Grødem.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no