Preloader image
Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Harestadvika, Randaberg

EKSKLUSIVE ENEBOLIGER
MED SJØUTSIKT


Helt i sjøkanten i Harestadvika bygger vi nå tre meget lekre eneboliger. Disse boligene, med den unike beliggenheten, fortjener kun det beste. Derfor styler vi nå en av boligene med hjelp av Bohus som har tatt med seg selveste Kathrine Sørland på laget.

Sted: Randaberg | BRA: 157 m² | Type: Eneboliger | Soverom: 3 | Pris: Kommer for salg

DRØMMEBOLIG

Eneboligene er på 157 innholdsrike kvadratmeter og fremstår som eksklusive. Det er gjennomgående høy kvalitet og nettopp dette, kombinert med sjøutsikten, gjør dette til drømmeboligen til mange. Her er det tre soverom, to stuer, hvor spesielt loftstuen har både ekstra takhøyde og usjenert utsikt mot havnen og sjøen. Denne må bare oppleves. Boligene leveres også med ferdig oppdarbeidet uteområde.

KOMMER SNART FOR SALG

Boligene kommer snart for salg, men ta gjerne kontakt med megler for visning i boligen og mer informasjon. Visningsboligen er innredet med møbler og interiør fra Bohus.

Eneboliger

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
Skiftesvikveien 83157m²--- plantegningerKommer for salg
Skiftesvikveien 81157m²--- plantegningerKommer for salg
Skiftesvikveien 77157m²--- plantegningerKommer for salg

Skiftesvikveien 77

BRA: 157 m 2

Pris

Kommer for salg

Skiftesvikveien 81

BRA: 157 m 2

Pris

Kommer for salg

Skiftesvikveien 83

BRA: 157 m 2

Pris

Kommer for salg

BOHUS + KATHRINE SØRLAND + ØSTER HUS = UNIKE BOLIGER MED SKIKKELIG STYLE

Disse boligene, med den unike beliggenheten, fortjener kun det beste. Derfor styler vi nå en av boligene med hjelp av Bohus som har tatt med seg selveste Kathrine Sørland på laget.

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no