Preloader image
Ta kontakt Close

Bjarne Langeland

Mobil: 911 21 577
E-post: Bjarne.Langeland@dnbeiendom.no
Cecilie Grimsrud

Cecilie Grimsrud

Mobil: 958 93 290
E-post: cecilie.grimsrud@dnbeiendom.no
Dokumenter Close

Storrvegen 79, Klepp N12 B7

ENEBOLIG MED FIRE
SOVEROM OG GARASJE


På tide å få en større, mer moderne og bedre bolig for deg og dine? I så fall gir Øster Hus deg nå en gyllen mulighet til å realisere planene om å skape et godt og trygt hjem i en passe stor enebolig. I delfelt B7 på Klepp N12 har vi en bolig igjen for salg. Den har familievennlige løsninger med fire soverom, to stuer og to bad. I tillegg har boligen dobbel garasje med sportsbod som har utgang til hagen.

VISNING HVER TIRSDAG KL. 17:30

Sted: Klepp | BRA: 139 m² | Type: Enebolig | Soverom: 4 | Pris: Fra Kr 4 790 000,-

SMART OG MILJØVENNLIG ENERGILØSNING

De nye boligene i Klepp N12 har vannbåren varme gjennom fjernvarme som energiløsning. Denne blir betjent gjennom konvektorovner, og sørger blant annet for den gode gulvvarmen på badet. Enkelt fortalt er et fjernvarmeanlegg et sentralvarmeanlegg som forsyner bygninger med varmt vann til oppvarming og varmt tappevann. Fjernvarme baserer seg på fornybar energi, og i Klepp N12 er det deponigass fra Sele som er energikilden. Dette regnes som en moderne og miljøvennlig teknologi som utnytter energiressurser som ellers ville gått til spille, reduserer lokale utslipp og som er enkelt for kunden. Fjernvarme fremmer dessuten godt inneklima i boligene siden det blir mindre tørrluft sammenlignet med panelovner.

DET ER GODT Å BO I KLEPP!

Med ny bolig på Klepp N12 ligger alt til rette for at du og dine skal få det godt. Kjøpesenteret Jærhagen har det du trenger både til hverdag og fest. Her finner du blant annet en av distriktets flotteste Coop Mega-butikker, klesbutikker, frisør, treningssenter, bank, apotek, vinmonopol og en skøytebane som holder åpent fra november til april hvert år. Kjekt å ha i nabolaget! Med både barnehager og skoler i nærheten får du enkel logistikk selv i de travleste morgentimer. Og når barnevakten er bestilt, så har mor og far gode muligheter til en joggetur i vakre Kleppelunden, en god sykkeltur rundt Frøylandsvatnet eller Orrevatnet, eller kanskje en rolig luftetur på Borestranden.

Prisliste

Eneboliger

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
Bolig 1144.4m²140.8m²42solgtsolgt
Bolig 2139.4m²128.2m²42 plantegninger4 790 000,-
Bolig 3139.4m²128.2m²42solgtsolgt

Bolig 1

solgt

   


Bolig 2

BRA: 139.4 m 2

Pris

NOK 4 790 000,-

bolig 3

solgt

   


KORT VEI TIL DET MESTE

Klepp N12 har adkomst via Storrvegen, og har en god og sentral beliggenhet for hele familien. Både Sørhellet og Myrsnibå barnehage er innen noen minutters gåavstand unna. TIl kjøpesenteret Jærhagen og Klepp sentrum rusler du på 10 minutter. De flotte turområdene i Kleppelunden er meget populære, og i tillegg til mange flotte turstier ligger det også en kjekk og stor lekeplass her. Fra Klepp N12 til Kleppelunden er det drøye 700 meter. I tillegg er det ikke lange kjøreturen til Sandnes, Forus og Bryne – praktisk hvis familiens voksne jobber andre steder enn i Klepp

NÆROMRÅDET

Det er godt å bo på Klepp!

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no