Preloader image
Ta kontakt Close

Åse Gry Andreassen

Mobil: 908 38 280
E-post: Ase.Gry.Andreassen@em1.no
Dokumenter Close

Risaberg Terrasse, Tananger

INNFLYTNINGSKLAR
LEILIGHET I TANANGER


Nå har vi kun en leilighet igjen for salg på Snøde i Tananger. Her kan du få svært mye bolig for pengene – sammenlign prisene med hvilken som helst annen ny leilighet på markedet! Snøde ligger på høydedraget mellom Risavika og Hafrsfjord. Leiligheten får derfor en fin plassering i forhold til næringsklyngen i Tananger, noe som gjør dette til gode boliger for de som jobber i denne delen av distriktet.

Sted: Sola | BRA: 90 m² | Type: Leilighet | Soverom: 3 | Pris: Fra Kr 3 450 000,-

RIMELIG, INNFLYTTINGSKLAR LEILIGHET

Snøde ligger på høydedraget mellom Risavika og Hafrsfjord. Leilighetene får derfor en fin plassering i forhold til næringsklyngen i Tananger, noe som gjør dette til gode boliger for de som jobber i denne delen av distriktet. Tananger-området byr på mange jobbmuligheter og karriereveier, særlig innen olje- og gassrelatert industri. Norske Shell, Conoco Phillips, Halliburton, Schlumberger og Aker er blant de mange virkelig store internasjonale virksomhetene i dette området.

TIDENES BESTE BETALINGSBETINGELSER! KR 0,- VED KONTRAKT OG FASTE PRISER.

Kjøper du bolig av oss i Øster Hus tar vi regningen for finansieringen i hele byggeperioden, helt frem til innflytting. Du betaler kr. 0,- ved signering av kontrakt, altså ingenting før du flytter inn. Hos oss er det heller ingen indeksregulering. LAVE OMKOSTNINGER: Ved kjøp av brukt bolig må du betale 2,5 % ekstra av hele kjøpesummen. Ved kjøp av ny bolig betaler du kun 2,5 % av tomteverdien.

Prisliste

Leiligheter

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
K2B-H020397m²-32solgtsolgt
K3B-H010390m²-3- plantegninger3 450 000,-
K3C-H0104101m²-31solgtsolgt
K2B-H020198.6m²-32solgtsolgt

K2B-H0201

solgt

   


K2B-H0203

solgt

   


K3B-H0103

BRA: 90 m 2

Pris

NOK 3 450 000,-

K3C-H0104

solgt

   


UTEOMRÅDE

Kjekt uteområde med opparbeidet lekeplass. Her er det lune kroker og solrike plasser. Et perfekt sted til å slå av en hyggelig prat med naboene eller bare nyte utsikten mot Hafrsfjord.

STUE

Lys og fin stue. Her er det hvitmalte vegger og eikeparkett på gulv. Leilighetene har et moderne og innbydende preg. Sammen med kjekke planløsninger er dette en bolig du virkelig vil trives i.

KJØKKEN

Leilighetene leveres med hvit kjøkkeninnredning. Her er det god lagringsplass i romslige skap, opplegg for oppvaskmaskin og ikke minst nok med plass for å trylle frem de lekreste retter. Effektivt, innbydende og tidløst.

SOVEROM

Soverommene har god plass. Hoved-soverommet har plass til flere skap, så her kan du få plass til garderoben din og litt til. Lyse vegger, parkett på gulv og vinduer som slipper inn mye lys.

VAKKERT NÆROMRÅDE

Leilighetene ligger i vakre omgivelser. Selv om du bor i et av regionens mest sentrale områder får du en følelse av å bo på landet. Fra fellesområdet kan du nyte utsikten mot Hafrsfjord, grønne enger og steingjerder. Her er det høy himmel og et spennende kulturlandskap. Du får egentlig i pose og sekk. Kort vei til det meste, men med innslag av landet.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no