Preloader image
Ta kontakt Close

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
Telefon : 51 60 44 17
E-post: janne.bore@em1.no

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
Telefon : 51 60 44 11
E-post: hege.kyllingstad.dahl@em1.no

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
Telefon : 51 60 44 14
E-post: jan.einar.thesen@em1.no
Dokumenter Close

Sandsgårdveien 37, Sandved

ENEBOLIGER I REKKE MED
SANDVEDPARKEN SOM NABO


KUN 1 IGJEN! TA KONTAKT FOR VISNING I DAG.
Boligen er under ferdigstillelse og overleveringstidspunkt kan avtales.

Boligen har en fin og lun beliggenhet med Sandvedparken praktisk talt “vegg-i-vegg”. Parken strekker seg fra sentrum til Ganddal, og til den flotte turstien rundt Stokkalandsvatnet. Så her er det bare å knytte på seg joggeskoene eller kaste seg på sykkelen. Parken har også en egen trimpark og flere lekeplasser. Togstasjonen på Brueland er en ca. fem minutters spasertur gjennom parken fra Sandsgård.

Sted: Sandnes | BRA: 187 m² | Type: Enebolig | Soverom: 3 | Pris: Kr 5 590 000,-

EN UNG BY

Sandnes er en av Norges hurtigst voksende byer. Byen har, og vil ha en av Norges yngste befolkningssammensetninger. Sandnes er opptatt av de unge, hvert år arrangeres “Barnas By” med kjekke aktiviteter. I sentrum ligger flere videregående skoler, bl.a nye Vågen videregående skole, skatepark, ungdomshus og nyåpnet ungdomskafé. I Vitenfabrikken kan store og små utforske interaktive utstillinger og bli med på kjekke aktiviteter.

DET SKJER I SANDNES

Sandnes har Norges lengste gågate, og i sentrum finner du et bredt utvalg av butikker, restauranter og kaféer. I tillegg ligger hele 3 kjøpesenter i sentrum – Amfi Vågen med kino, Maxi Sandnes og nye Bystasjonen senter. Mye av sjarmen til Sandnes ligger alikevel i alle nisje- og spesialforretninger, hvor du finner lokalprodusert mat, diverse delikatesser og unike produkter. Her blir man betjent av kunnskapsrike gründere som brenner for faget sitt.

Prisliste

Enebolig i rekke

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
Sandsgårdveien 37187m²-3- plantegninger5 590 000,-
Sandsgårdveien 35187m²-3-solgtsolgt
Sandsgårdveien 33187m²-3-solgtsolgt
Sandsgårdveien 31187m²-3-solgtsolgt

Sandsgårdveien 31

solgt

   


Sandsgårdveien 33

solgt

   


Sandsgårdveien 35

solgt

   


Sandsgårdveien 37

BRA: 187 m 2

Pris

NOK 5 590 000 -

Loftstue

Lys og luftig loftstue i 2. etasje. Her er det god takhøyde og store vinduer som slipper inn mye lys. Her får du det trivelig. Bilder er fra Sandsgårdveien 35.

Kjøkken

På kjøkkenet kan dere ha det veldig gøy. Gjør i stand de flotteste kaker til barneselskap, lage middag til familie og venner, eller rett og slett la små kokkespirer utfolde seg fritt. Bildet er fra Sandsgårdveien 35.

Loftstue

Bildet er fra Sandsgårdveien 35.

Bad

Romslig bad i 2. etasje. Her er det fliser på gulv, vegghengt toalett og ikke minst opplegg for badekar. Gjør badet om til din egen lille velværeavdeling. Bildet er fra Sandsgårdveien 35.

Flotte fellesområder og kjekke lekeplasser!

Sandsgård har en utrolig bra beliggenhet. Den nydelige Sandvedparken er nærmeste nabo. Sandnes sentrum ligger mindre enn 2 kilometer unna.

NÆROMRÅDET

Det er godt å bo på Sandsgård!

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no