Preloader image
Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Skorpefjell, Mosterøy

NYE BOLIGER
PÅ SKORPEFJELL


Skorpefjell på Mosterøy er et usedvanlig vakkert og trivelig boligområde. Romslige familieboliger med spennende arkitektur, som er godt tilpasset omgivelsene og forsterker opplevelsen med utsikten, og den vakre kystnaturen som grenser til Nordsjøen – og som likevel ligger bynært. Nå lanseres nye, praktiske eneboliger og tomannsboliger fra ca. 107 kvm, til ca. 230 kvm på enebolig med leilighet.

Registrer din interesse under TA KONTAKT og få jevnlige oppdateringer om prosjektet!

Sted: Rennesøy | BRA: 107 – 230 m² | Type: Eneboliger og tomannsboliger

ENEBOLIGER OG TOMANNSBOLIGER

Nå starter snart salget av moderne eneboliger og tomannsboliger. Felles for alle er praktiske løsninger og praktfull, sjønær beliggenhet. Boligene i front får en fantastisk sjøutsikt! Det blir størrelser fra ca.107 m2 på tomannsboligene til ca.230 m2 på enebolig med leilighet. Mye å velge i! Registrer din interesse i dag, og få jevnlige oppdateringer på fremdriften.

BO GODT PÅ MOSTERØY

Rennesøy kommune består av åtte småøyer utenfor Stavanger; Rennesøy, Mosterøy, Klosterøy, Fjøløy, Bru, Sokn, Åmøy og Brimse. På Mosterøy, like over Askjesundbrua, ligger Skorpefjell, et av de største byggefeltene på Rennesøy. Her har mange unge barnefamilier etablert seg, mange av dem har jobber i Nordsjøen, på Forus, eller i nærliggende kommuner. Selv om boligfeltet ligger i landlige omgivelser – er det bare 18 kilometer til Stavanger gjennom Byfjordtunnellen

UT PÅ TUR ALDRI SUR

Det er mye å oppdage. Rett utenfor døren din. Årstidene som skifter og gir naturen ulik karakter. Ettermiddagsturen til Mastravarden, hvor du kan se vindmøllene på Jæren på en klar dag. Sykkeltur til Fjøløy fort for å gå på oppdagelsesferd i gamle kanoner og bunkerser, eller søndagsmiddag på Utsten Kloster Hotell. Her er det like godt å bo ute som inne. Hele året.

NÆROMRÅDET

Mosterøy skole med sine 256 elever gir barna en trygg og oversiktelig skolehverdag. Skorpefjell barnehage har fire avdelinger og ligger like i nærheten, det samme gjør Kiwibutikken, hvor du bl.a også finner gavebutikk, Pizzakroken og elektrobutikk.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no