Preloader image
Ta kontakt Close
Janne Bore

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
Telefon : 51 60 44 17
E-post: janne.bore@em1.no
Hege K Dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
Telefon : 51 60 44 11
E-post: hege.kyllingstad.dahl@em1.no
Jan Einar Thesen

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
Telefon : 51 60 44 14
E-post: jan.einar.thesen@em1.no
Dokumenter Close

Bolig 30, Skorpefjell, Mosterøy

INNHOLDSRIK ENEBOLIG
PÅ SKORPEFJELL


Skorpefjell på Mosterøy er et usedvanlig vakkert og trivelig boligområde. Romslige familieboliger med spennende arkitektur, som er godt tilpasset omgivelsene og forsterker opplevelsen med utsikten, og den vakre kystnaturen som grenser til Nordsjøen – og som likevel ligger bynært. Nå kommer en stor innholdsrik enebolig på 183 kvm for salg.

 

Sted: Rennesøy | BRA: 183 m² | Type: Enebolig

SETT DITT PREG PÅ BOLIGEN

På Skorpefjell bor du behagelig med alt det en splitter ny bolig har å by på. Balansert ventilasjon og godt inneklima, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Noe ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Muligheten til å velge noe ekstra kjekt til din neste bolig. Flisene på badet du har drømt om, frontene på kjøkkenet, eller akkurat den fargen på veggen du vil. Valgmulighetene er mange og jo tidligere du kommer inn i prosjektet, jo flere tilvalg kan du gjøre. Gjør din neste bolig personlig, gjør den til din.

BO GODT PÅ MOSTERØY

Rennesøy kommune består av åtte småøyer utenfor Stavanger; Rennesøy, Mosterøy, Klosterøy, Fjøløy, Bru, Sokn, Åmøy og Brimse. På Mosterøy, like over Askjesundbrua, ligger Skorpefjell, et av de største byggefeltene på Rennesøy. Her har mange unge barnefamilier etablert seg, mange av dem har jobber i Nordsjøen, på Forus, eller i nærliggende kommuner. Selv om boligfeltet ligger i landlige omgivelser – er det bare 18 kilometer til Stavanger gjennom Byfjordtunnellen

Prisliste

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
Enebolig183m²167m²52 plantegninger4 990 000

Bolig 30

BRA: 183 m 2

Pris

NOK 4 990 000

UT PÅ TUR ALDRI SUR

Det er mye å oppdage. Rett utenfor døren din. Årstidene som skifter og gir naturen ulik karakter. Ettermiddagsturen til Mastravarden, hvor du kan se vindmøllene på Jæren på en klar dag. Sykkeltur til Fjøløy fort for å gå på oppdagelsesferd i gamle kanoner og bunkerser, eller søndagsmiddag på Utsten Kloster Hotell. Her er det like godt å bo ute som inne. Hele året.

NÆROMRÅDET

Mosterøy skole med sine 256 elever gir barna en trygg og oversiktelig skolehverdag. Skorpefjell barnehage har fire avdelinger og ligger like i nærheten, det samme gjør Kiwibutikken, hvor du bl.a også finner gavebutikk, Pizzakroken og elektrobutikk.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no