Preloader image
Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Solaveien, Sandnes

ATTRAKTIV ENEBOLIG
I SANDNES SENTRUM


Det er nesten for godt til å være sant! Nå skal Øster Hus bygge en romslig og moderne enebolig i sentrum av norges raskest voksende by. Dette er absolutte sjeldenheter i regionens nybolig-marked, så GRIP SJANSEN!

Sted: Sandnes | BRA: Ca. 183 m² | Type: Enebolig | Soverom: 4 | Pris: Kommer for salg.

SMARTE ENERGILØSNINGER

Boligen får vannbåren varme i alle bad og i hallen. Det leveres også et komplett Kw smart luft-vann varmepumpeanlegg med innedel, en utedel og en bereder. To viftekonvektorer er tenkt plassert i stue/kjøkken i 1. etasje og i loftstuen. Viftekonvektorene er optimalisert med en radiatorfront som vil redusere viftedriften og er effektive ved lave temperaturer.

SANDNES – EN BY I FIN UTVIKLING

Sandnes har et godt og bredt tilbud av små og store butikker, spise­steder og kulturtilbud. Byen er dessuten i rivende ­utvikling, noe som særlig gjelder sentrums­områdene ved fjordkanten og Ruten. Planene tilsier at disse områdene vil fylles med alt fra bypark og havnepromenade til caféer, leiligheter og kontorer. Og like ved alt dette kommer altså to nye ene­boliger med den velkjente Øster Hus-kvaliteten.

Nærmeste dagligvarebutikk er en Spar-butikk i Eidsvollsgata, kun et par minutters spasertur unna. Fra Solaveien er det dessuten kort vei til Forus og alt som det området har å by på i form av arbeidsplasser, karrieremuligheter og butikker.

Prisliste

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
Enebolig183m²168m²43 plantegninger-

Solaveien 36 B

BRA: 183 m 2

Pris

NOK

SJELDEN MULIGHET

Eneboligen får adresse Solaveien 36B og skal bygges på en tomt midt i etablert nabolag nær landemerket Stangeland Mølle. Herfra er det ca. fem minutters gange ned til Langgata og et minutt ekstra til tog- og busstasjonen. Mer sentralt kan du ikke få en ny enebolig i Sandnes sentrum! Eneboligene blir 183 m² BRA fordelt på tre etasjer og får fire soverom. I tillegg får boligen garasje på over 30 m² med takterrasse. En sjelden mulighet!

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no