Preloader image
Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Solaveien, Sandnes

TO ATTRAKTIVE ENEBOLIGER
I SANDNES SENTRUM


Det er nesten for godt til å være sant! Nå skal Øster Hus bygge to romslige
og moderne eneboliger i sentrum av Norges raskest voksende by. Dette er
absolutte sjeldenheter i regionens nybolig-marked, så GRIP SJANSEN!

Sted: Sandnes | BRA: Ca. 180 m² | Type: Eneboliger | Soverom: 4 | Pris: Kommer for salg.

SMARTE ENERGILØSNINGER

Boligene får vannbåren varme i alle bad og i hallen. Det leveres også et komplett Kw smart luft-vann varmepumpeanlegg med innedel, en utedel og en bereder. To viftekonvektorer er tenkt plassert i stue/kjøkken i 1. etasje og i loftstuen. Viftekonvektorene er optimalisert med en radiatorfront som vil redusere viftedriften og er effektive ved lave temperaturer.

SANDNES – EN BY I FIN UTVIKLING

Sandnes har et godt og bredt tilbud av små og store butikker, spise­steder og kulturtilbud. Byen er dessuten i rivende ­utvikling, noe som særlig gjelder sentrums­områdene ved fjordkanten og Ruten. Planene tilsier at disse områdene vil fylles med alt fra bypark og havnepromenade til caféer, leiligheter og kontorer. Og like ved alt dette kommer altså to nye ene­boliger med den velkjente Øster Hus-kvaliteten.

Nærmeste dagligvarebutikk er en Spar-butikk i Eidsvollsgata, kun et par minutters spasertur unna. Fra Solaveien er det dessuten kort vei til Forus og alt som det området har å by på i form av arbeidsplasser, karrieremuligheter og butikker.

Prisliste

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
Enebolig181m²167m²43 plantegninger-
Enebolig183m²168m²43 plantegninger-

Solaveien 36 B

BRA: 183 m 2

Pris

NOK

Solaveien 36C

BRA: 181 m 2

Pris

NOK

TO SJELDNE MULIGHETER

De to eneboligene får adresse Solaveien 36 b og 36 c, og skal bygges på tomter midt i etablert nabolag nær landemerket Stangeland Mølle. Herfra er det ca. fem minutters gange ned til Langgata og et minutt ekstra til tog- og busstasjonen. Mer sentralt kan du ikke få en ny enebolig i Sandnes sentrum! Eneboligene blir ca. 181 og 183 m² BRA fordelt på tre etasjer og får fire soverom. I tillegg får begge boliger garasje på over 30 m² med takterrasse. To sjeldne muligheter!

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no