Preloader image
Ta kontakt Close
Janne Bore

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
Telefon : 51 60 44 17
E-post: janne.bore@em1.no
Hege K Dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
Telefon : 51 60 44 11
E-post: hege.kyllingstad.dahl@em1.no
Jan Einar Thesen

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
Telefon : 51 60 44 14
E-post: jan.einar.thesen@em1.no
Dokumenter Close

Solaveien 36C, Sandnes

ATTRAKTIV ENEBOLIG
I SANDNES SENTRUM


Romslig og moderne enebolig i sentrum av norges raskest voksende by. Herfra er det ca. fem minutters gange ned til Langgata og et minutt ekstra til tog- og busstasjonen. Mer sentralt
kan du ikke få en ny enebolig i Sandnes sentrum!

Sted: Sandnes | BRA: 221 m² | Type: Enebolig | Pris: Kr. 5 190 000,-

SMARTE ENERGILØSNINGER

Boligen har vannbåren gulvvarme på bad og i hall/entré. Det leveres også et komplett luft-vann varmepumpeanlegg med innedel, en utedel og en bereder.

I underetasjen finner du hovedinngang, godt med bodplass, bad, stue og soverom. En kjekk detalj er at du går tørrskodd til garasjen fra gangen.

I første etasje er det en lys og innbydende stue- og kjøkkenløsning. Kjøkken leveres av Aubo, modell Venezia matt line og på gulv leveres hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett med tilhørende gulvlister. Fra kjøkkenet er det utgang til hage og terrasse. Det er også bad/vaskerom i etasjen. I boligens øverste etasje finner du tre soverom, loftstue og romslig bad. Her kommer dere virkelig til å trives.

SANDNES – EN BY I FIN UTVIKLING

Sandnes har et godt og bredt tilbud av små og store butikker, spise­steder og kulturtilbud. Byen er dessuten i rivende ­utvikling, noe som særlig gjelder sentrums­områdene ved fjordkanten og Ruten. Planene tilsier at disse områdene vil fylles med alt fra bypark og havnepromenade til caféer, leiligheter og kontorer. Og like ved alt dette kommer altså to nye ene­boliger med den velkjente Øster Hus-kvaliteten.

Nærmeste dagligvarebutikk er en Spar-butikk i Eidsvollsgata, kun et par minutters spasertur unna. Fra Solaveien er det dessuten kort vei til Forus og alt som det området har å by på i form av arbeidsplasser, karrieremuligheter og butikker.

SJELDEN MULIGHET

Eneboligen får adresse Solaveien 36C og skal bygges på en tomt midt i etablert nabolag nær landemerket Stangeland Mølle. Herfra er det ca. fem minutters gange ned til Langgata og et minutt ekstra til tog- og busstasjonen. Mer sentralt kan du ikke få en ny enebolig i Sandnes sentrum! Boligen blir 221 m² BRA fordelt på tre etasjer og får fire soverom. I tillegg får boligen garasje på over 30 m² med takterrasse. En sjelden mulighet!

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no