Preloader image
Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Gullringstien 4, Sørbøhagane

20 LEILIGHETER
I POPULÆRE SØRBØHAGANE


Nå kommer snart 20 nye leiligheter for salg, med størrelser fra 49 til 108 kvadratmeter. Alle leilighetene har parkering og bod i lukket anlegg i underetasje og heis opp til leilighetene. Det er også tilrettelagt for lading av EL-bil. De fleste leilighetene har terrasse vendt mot sør.

Sted: Sandnes | BRA: 49 – 108 m² | Type: Leiligheter | Soverom: 1 – 3 | Pris: Kommer for salg

GULLRINGSTIEN 4 – BLOKK B

Denne blokken består av 20 leiligheter over fire etasjer. Fra 1. – 3. etasje finner du de minste leilighetene på 49 kvm med ett soverom, og leiligheter på 61, 65, 76 og 85 kvm med to eller tre soverom. Leilighetene har sør-vest vendte balkonger. I fjerde etasje er det tre leiligheter på 101 – 108 kvm. Disse har to eller tre soverom og kjøkken/stue på ca. 50 kvm. I tillegg har leilighetene store skjermede takterrasser.

DEN DEILIGE FØLELSEN AV NY BOLIG

Det er få ting som slår den gode følelsen av den aller første natten i din splitter nye bolig. Innrede akkurat slik du ønsker. Invitere venner på besøk og stolt vise frem ditt nye hjem. Det er heller ikke mye som slår følelsen av å bytte ut vedlikehold av en gammel enebolig og stor hage med en effektiv og behagelig leilighet. Sørbøhagane er boliger for vitale mennesker i alle aldre, for deg som ønsker en oversiktelig, enkel og god hverdag.

Kommer for salg

Leiligheter

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris

FRODIG NATUR OG TUROMRÅDER LIKE VED

Sørbøhagane er du omringet av de beste turløypene i Sandnes, med kort vei til både Stokkalandsvatnet og Sandvedparken. Rundt Stokkalandsvatnet går en 4,2 kilometer lang tursti med belysning. I vanlig gangfart tar turen rundt ca. 1 time. Stokkalandsvatnet byr også på fine bademuligheter. På en kald vinter er det gode muligheter for skøyteis her. Rundt vannet finnes det også blant annet volleyballbane, fotballbane, utsiktsposter og rasteplasser. Sandvedparken er en forlengelse av Stokkalandsvannet fra Ganddal, helt ned mot Sandnes sentrum.

NÆROMRÅDET

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no