Preloader image
Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Gullringstien 2-4, Sørbøhagane

45 LEILIGHETER
I POPULÆRE SØRBØHAGANE


Sørbøhagane er populært. Her har mange allerede flyttet inn og etablert seg. Her er skoler bygget og barnehager allerede på plass. Avstandene er korte, skoleveien like så. Nå kommer snart nye leiligheter for salg, med størrelser fra 49 til 101 kvadratmeter.

Sted: Sandnes | BRA: 49 – 101 m² | Type: Leiligheter | Soverom: 1 – 3 | Pris: Kommer for salg

LEILIGHETER I FLERE STØRRELSER

45 leiligheter fordelt på to salgstrinn, fra 49-101 kvm med 1-3 soverom. Leilighetene får hvitpigmentert parkett, fliser på gulv og i dusj på badet og vannbåren varme. I 4. etasje er det fire større leiligheter. Disse får helflisede bad. Felles for alle leilighetene er parkering i p-kjeller og heis. Det er også ladepunkt for EL-bil i parkeringsanlegget.

KOSELIGE SØRBØHAGANE

I Sørbøhagane skal alle kunne bo! Her kommer frittliggende eneboliger, eneboliger i kjede, rekkehus og leiligheter, altså nye hjem for førstegangsetablerere, små og store familier, eldre og unge i et godt planlagt og gjennomtenkt boligområde med spennende grøntområder. På Sørbøhagane har du kort avstand til det meste. Både barnehager, skoler, idrettsanlegg og et vell av shoppingtilbud befinner seg kun en sykkeltur unna.

Kommer for salg

Leiligheter

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris

FRODIG NATUR OG TUROMRÅDER LIKE VED

Sørbøhagane er du omringet av de beste turløypene i Sandnes, med kort vei til både Stokkalandsvatnet og Sandvedparken. Rundt Stokkalandsvatnet går en 4,2 kilometer lang tursti med belysning. I vanlig gangfart tar turen rundt ca. 1 time. Stokkalandsvatnet byr også på fine bademuligheter. På en kald vinter er det gode muligheter for skøyteis her. Rundt vannet finnes det også blant annet volleyballbane, fotballbane, utsiktsposter og rasteplasser. Sandvedparken er en forlengelse av Stokkalandsvannet fra Ganddal, helt ned mot Sandnes sentrum.

NÆROMRÅDET

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no