Preloader image
Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Sørbøhagane BK11/BKS13

INNHOLDSRIKE REKKEHUS
I POPULÆRE SØRBØHAGANE


Sørbøhagane er populært. Her har mange allerede flyttet inn og etablert seg. Her er skoler bygget og barnehager allerede på plass. Avstandene er korte, skoleveien like så. Sørbøhagane er mest på barnas premisser. Grønt, blått og trygt.

Sted: Sandnes | BRA: 164 m² | Type: Rekkehus | Soverom: 3 | Pris: Kommer for salg

KJEKKE REKKEHUS

Boligene har meget gode planløsninger. Her er tre soverom, to bad, vaskerom og to stuer, hvor stuen i andre etasje er både lys, innbydende og romslig. Fra stuen er det utgang til vestvendt hage og uteplass. Det er parkering i carport og sportsbod. Boligen tilfredstiller de aller fleste behov. Her kommer dere garantert til å trives.

KOSELIGE SØRBØHAGANE

I Sørbøhagane skal alle kunne bo! Her kommer frittliggende eneboliger, eneboliger i kjede, rekkehus og leiligheter, altså nye hjem for førstegangsetablerere, små og store familier, eldre og unge i et godt planlagt og gjennomtenkt boligområde med spennende grøntområder. På Sørbøhagane har du kort avstand til det meste. Både barnehager, skoler, idrettsanlegg og et vell av shoppingtilbud befinner seg kun en sykkeltur unna.

Kommer for salg!

Rekkehus

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris

FRODIG NATUR OG TUROMRÅDER LIKE VED

Sørbøhagane er du omringet av de beste turløypene i Sandnes, med kort vei til både Stokkalandsvatnet og Sandvedparken. Rundt Stokkalandsvatnet går en 4,2 kilometer lang tursti med belysning. I vanlig gangfart tar turen rundt ca. 1 time. Stokkalandsvatnet byr også på fine bademuligheter. På en kald vinter er det gode muligheter for skøyteis her. Rundt vannet finnes det også blant annet volleyballbane, fotballbane, utsiktsposter og rasteplasser. Sandvedparken er en forlengelse av Stokkalandsvannet fra Ganddal, helt ned mot Sandnes sentrum.

NÆROMRÅDET

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no