Preloader image
Ta kontakt Close
Janne Bore

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
Telefon : 51 60 44 17
E-post: janne.bore@em1.no
Hege K Dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
Telefon : 51 60 44 11
E-post: hege.kyllingstad.dahl@em1.no
Jan Einar Thesen

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
Telefon : 51 60 44 14
E-post: jan.einar.thesen@em1.no
Dokumenter Close

Strandvågen 5, Grødem Allé

ENEBOLIG I REKKE
PÅ GRØDEM


Like ved Randaberg videregående skole og et par steinkast fra Dusavik småbåthavn finner du Grødem Allé. På feltet som nå opparbeides har de første flyttet inn. Nå bygger vi praktiske, enkle og innholdsrike familieboliger. Den ledige boligen er 144 m2, har fire soverom, to stuer og takterrasse. De har flott beliggenhet på feltet og ligger like ved fellesområder og kvartalslekeplass. Velkommen til Grødem Allé og din nye bolig i Strandvågen.

Sted: Randaberg | BRA: 144 m² | Type: Eneboliger i rekke | Soverom: 4 | Pris: Fra Kr 4 470 000,-

DEN GRØNNE LANDSBYEN

Randaberg er Norges minste landkommune i areal. To tredeler av kommunen er landbruksjord. Her bor du med andre ord tett på naturen. «Den grønne landsbyen» er utviklingen av kommunen preget av nærhet, trygghet og møteplasser for alle. Landsbybegrepet handler om livskvalitet; folkehelse, miljø, naturen og menneskene. I tillegg vil kommunen være i front med grønn energiforsyning når det tilrettelegges for nye boliger.

Randaberg er ikke bare «grønt». Det er også korte avstander. Det tar ti minutter å sykle fra hvert «hjørne» av kommunen inn til sentrum og det tar til minutter å kjøre fra Stavanger sentrum til Randaberg sentrum. Fra Grødem Allé er du enda nærmere byen og turen til sentrum av Randaberg tar i underkant av 7 minutter på sykkelsetet.

INNHOLDSRIKE ENEBOLIGER I REKKE

Eneboligene i Strandvågen er familieboliger i ordets rette forstand. De har smarte, effektive planløsninger og god plass til alle sammen. Boligene har fire soverom, to stuer og to bad. En annen praktisk detalje er biinngang direkte til vaskerom. Så slipper småtrollene å dra inn vått regntøy og skitne støvler hovedinngangen. Utvendig er det hage på begge sider av boligene, samt en deilig takterrasse over carporten. Det er ellers god oppstillingsplass i gårdsrommet og plass til både to og tre sykler. I Strandvågen blir det trivelig å bo.

Eneboligene i Strandvågen har god standard. Parkett på gulv i oppholdsrom, fliser på bad, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og kjøkken fra Norema. Her er også rom for flere tilvalg, og jo tidligere du kommer inn i prosessen, jo flere tilvalg har du mulighet til å gjøre. Uansett blir dette en lys og trivelig bolig du kommer til å være stolt av.

Prisliste

Enebolig i rekke

NavnBRAP-romSoveromEtasjePlantegningerPris
Strandvågen 15126m²-4-solgtsolgt
Strandvågen 13144m²-4-solgtsolgt
Strandvågen 11144m²-4-solgtsolgt
Strandvågen 9126m²-4-solgtsolgt
Strandvågen 7126m²-4-solgtsolgt
Strandvågen 5144m²-4- plantegninger4 470 000,-
Strandvågen 3126m²-4-solgtsolgt

Strandvågen 11

solgt

   


Strandvågen 13

solgt

   


Strandvågen 15

solgt

   


Strandvågen 3

solgt

   


Strandvågen 5

BRA: 144 m 2

Pris

NOK 4 470 000,-

Strandvågen 7

solgt

   


Strandvågen 9

solgt

   


KORT VEI TIL DE GODE OPPLEVELSENE

Det er korte avstander fra Grødem Allé. Randaberg sentrum ligger ikke lange biten unna, og en kjapp sykkeltur på 20 minutter og du er i Stavanger sentrum. Boligene ligger like ved Dusavika, hvor flere store aktører i oljebransjen er lokalisert. Her er godt utbygde sykkel- og turstier og med grønne enger, etablert villabebyggelse og sjøen et par steinkast unna så føler du at du bor på landet. Her får du med andre ord både i pose og sekk. Sentralt, nær alt du trenger, med den gode landsbyfølelsen. Og hva er bedre enn en tur til båthavnen en lun sommerdag sammen med familien for litt fisking eller bare å oppleve området fra sjøen.

Strandvågen, Grødem Allé

Familieboliger i trygge omgivelser med kort vei til alt du trenger.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no