fbpx
Kritine Marie

Nå har vi flere nye boliger for salg!

PUBLISERT : 15.NOV. 2016


Vi har mange spennende prosjekter. Fra Rennesøy i nord til Undheim i sør. Våre boliger bygges akkurat der du vil bo. Hva med en effektiv leilighet like ved sjøen på Breivik, eller kanskje et innholdsrikt rekkehus på Sandsgård? Utvalget vårt er variert og mulighetene mange.

Les mer..

Kritine Marie

Tour des Fjords – vi er med

PUBLISERT : 15.NOV. 2016


Vi er sponsor av Tour des Fjords, proffrittet som går av stabelen 31. august – 4. september. Lørdag 3. september kommer sykkelrittet til Sandnes og du kan se verdenstjerner som OL-vinner Greg Van Avermaet (BMC), Alexander Kristoff (Katusha) og talentet Sondre Holst Enger (IAM) på nært hold.

Les mer..

Kritine Marie

Byfest og gratiskonsert med Morten Abel

PUBLISERT : 15.NOV. 2016


ENDELIG BLINK! Nå på lørdag må du få med deg høydramatiske finaler på rulleski, byfest og gratiskonsert med Morten Abel i vågen i Sandnes. Øster Hus er stolt generalsponsor, og ønsker alle velkommen.

Les mer..

Kritine Marie

Nå er tiden inne for en god boliginvestering

PUBLISERT : 15.NOV. 2016


Med dagens rekordlave rente er det nå smart å investere i bolig. Det er en gyllen anledning til å hjelpe barna inn i boligmarkedet. Vi har leiligheter og rekkehus i Sandnes, Stavanger, Tananger, Randaberg, Klepp og Undheim. I tillegg har vi tilpasset prisene dagens marked.

Les mer..

Kritine Marie

Søndag 12. juni har vi visninger i hele distriktet

PUBLISERT : 15.NOV. 2016


Vi åpner byggeplasser fra Undheim i sør til Randaberg i nord. Kom og se vårt store utvalg i eneboliger, rekkehus og leiligheter i alle prisklasser. Vi har tilpasset prisene dagens marked. Det betyr at du gjør en skikkelig god bolighandel og at du får mye for pengene.

Les mer..

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no