fbpx

PUBLISERT : May 16, 2017

– Her får de det som plommen i egget!


Sola steiker fra skyfri himmel ned på Breivikbakken 10 på Hommersåk. En perfekt dag med klar sikt når vi møter fem spreke tømrere fra Øster Hus, som er i full gang med å bygge 12 supre leiligheter. De fem er Kim Esben Lima Vognsen, Robert Espeland, Torleiv Ravndal, Gøran Narten og Bjarte Nevland, alle i sving med leilighetene som etter planen skal være innflytningsklare før jul.

Tekst: Ingrid Milde Foto: Monica Larsen og Joakim Bjerk

Perfekt beliggenhet
– Det er fint å jobbe på sånne dager, da glemmer vi hele vinteren som har vært, smiler Kim Esben, der han står et par etasjer over oss og skuer utover. Herfra ser jeg helt til blokkene i Rosenli og siloene i Hillevåg. Flere av leilighetene har utsikt denne veien, sier han.

– De som kjøper leilighet her, får det som plommen i egget. Det tar 4-5 minutter å gå herfra ned til båten, så er du i Stavanger på 20 minutter, forklarer han. Går du et par minutter ned til Breivika, er det laget til en nydelig sandstrand, det er båthavn og flotte omgivelser. Hommersåk har mange fine turområder, og muligheter for mange fritidsaktiviteter.

Moderne selveierleiligheter
Leilighetsbygget i Breivik har to etasjer over bakken, og egen garasje i lukket anlegg i underetasjen med heis opp til etasjene. De moderne selveierleilighetene varierer i størrelser fra 55 til 89 kvadratmeter, og har balansert ventilasjon og godt inneklima. De har gjennomgående høy standard, også livsløpsstandard. Store vindusflater gjør leilighetene lyse og fine, det er utgang fra leiligheten enten til balkong eller til uteområdet, slik at du kan nyte soldagene. Leilighetene ligger vestvendt, slik at du får glede av kveldsolen.

– Leilighetene passer for nyetablerte som kjøper sin første bolig, for eldre som vil selge sin enebolig med hage og få noe mer lettstelt, og for de midt imellom. Miksen mellom folk i ulik alder og livsfase er det alle beste for det sosiale miljøet, sier Kim Esben.

Ditt eget valg
– Når du får din egen nye bolig, får du også muligheten til å påvirke materialvalget, som for eksempel flisene på badet, frontene på kjøkkenet, eller fargen på veggene. På den måten får du sette ditt personlige preg på boligen, sier han.

Kim Esben og de andre tømrerne er begeistret for området. Her er det idyllisk, og fredelig. Kort vei til butikker, skoler og trening. Hommersåk har et meget godt utbygget kollektivtilbud, så det er lett å komme seg til arbeidsplassene i Sandnes, Forus eller Stavanger, enten du kjører selv, tar buss eller båt.

Les mer om leilighetene på www.oster-hus.no

Det er visning hver tirsdag fra 16.00 – 16.45.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no