fbpx

«Tett» stadion!


 Se den flotte dronefilmen som ble tatt 18.03.19

Nå er det siste veggelementet på plass, og alle fire vegger i Øster Hus Arena henger sammen. Torsdag 21.03. ble dette markert ved å nedlegge en grunnstein i arenaen.

Øster Hus Arena bygges for utvidet bruk fra morgen til kveld, for skoleungdom, lag, organisasjoner og spillere fra hele Sandnes.

Byggingen av Øster Hus Arena er i gang

I en årrekke har vi vært med Sandnes Ulf og deres vei til toppen av norsk fotball. Det er derfor en stor glede å støtte klubben, og hele byen, med Sandnes nye storstue. Onsdag 20. juni var det gravestart for Sandnes kanskje mest spennende byggeprosjekt. Øster Hus Arena blir en av Norges mest moderne arenaer. Her skal det være aktivitet fra morgen til kveld. Små og store jenter og gutter skal trene, spille kamper og skape opplevelser og minner for livet.

Sandnes Ulf skal selvfølgelig spille sine hjemmekamper her, og i tillegg skal arenaen brukes til å arrangere konserter, utstillinger og andre spennende eventer. I stadion etableres Wang Ung, idrettsklinikken MoveOn, Macron-store og storkiosk. Vi skal være med på byggingen av Øster Hus Arena og er stolt over at anlegget bærer vårt navn. Øster Hus Entreprenør gleder seg til å starte på betongarbeidene. Les mer om fremdriften og byggingen på osterhusarena.no

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no