fbpx

Husboken – vi realiserer din boligdrøm!


VESTLANDSHUS

Øster Hus har inngått et samarbeid med VestlandsHus, og dette gir deg enda flere husmodeller å velge blant når du skal finne ditt nye hjem. VestlandsHus sin husmodeller finner du i oversikten under, eller du kan bestille en egen Husbok for disse modellene.

Øster Hus har lange tradisjoner innen bygging av eneboliger på kundenes egne tomter. Vi har et stort utvalg attraktive hustyper vi kan bygge for deg, eller som kan danne grunnlaget for DIN boligdrøm. Vi hjelper deg med alt du trenger for å komme i mål med din nye bolig. Alt fra første møtet, søknader og godkjenninger, bygging selvfølgelig, og ikke minst 1-års befaring. Vi kan love deg en trygg prosess med skikkelig oppfølging fra A til Ø. Kom innom eller ta kontakt for å få vår innholdsrike husbok. De fleste boligtypene i husboken kan leveres med underetasje/kjeller, tilpasses ulike terrengforhold og speilvendes.

Ta kontakt med John Mydland på 904 07 907 eller john@oster-hus.no hvis du skal bygge hus!

  • Husboken

  • Type

  • Tomtetype

Bygge Øster Hus andre steder i landet?

Se våre forhandlere
Bestill Husboken Close
Øster Hus husbok
Har Tomt

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no