Ta kontakt Close

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no
Dokumenter Close

Åsveien 3, Hana

ET HERLIG HUS
FOR BARNEFAMILIER


Her er den store boligen med alt det gode innholdet du har drømt om! Fin å se på, ikke sant? Du får 224 m2 BRA å boltre deg på, garasje inkludert, men tørr plass til bilen er jo fint å ha. Akkurat som stort gårdsrom. Boligen har tre soverom, ett med mulighet for walk-in-garderobe. Du får stort bad, separat gjestetoalett og eget vaskerom med bi-inngang. Veldig praktisk! To stuer gjør at den aktive familien din kan utfolde seg på forskjellige flater. Underetasje kan dere innrede slik det passer dere best. Mulighet for ekstra bad. Boligen er en del av en tomannsbolig. Den andre delen, som er skjermet fra boligen vi presenterer her, er solgt.

Sted: Hana | Type: Tomannsbolig | BRA:224 m2 P-ROM:158 m2 | Soverom: 3 | Pris fra: 4 690 000,-

Herlige Hana

Åsveien 3 ligger i et godt etablert boligstrøk på øvre Hana i Sandnes. Sentralt, 7 minutter med buss eller bil fra Ruten, men likevel kloss på flotte naturområder. De som bor her framhever spesielt at det er et fredelig område, de gode turmulighetene og den høye kvaliteten på barnehagene. Hana egner seg perfekt for barnefamilier og unge i etableringsfasen. Spesielt fordi du bor så nær barnehager, skoler, butikker og Sandnes sentrum – og kan få en stor og innholdsrik bolig i Åsveien 3.

Fint i alle retninger

Er dere glad i naturen, så er den tett på. Området mellom Hana og Dalsnuten byr på varierte turmuligheter, med merkede og umerkede stier på kryss og tvers. Turvegene fra Gramstad til Kubbetjørn (sørover) og Revholstjørn (nordover) er egnet for barnevogn og rullestol. Fine bademuligheter i Revholstjørn. På nedre Hana kan du ta en flott utfluktstur gjennom idylliske Roviksveien. Se kart og flere turtips på ut.no.

Prisliste

Tomannsbolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Åsveien 3 - Bolig A 224m² 158m² 3 - plantegninger 4 690 000,-
Åsveien 3 - Bolig B - - - - solgt solgt

Åsveien 3 – Bolig A

BRA: 224 m 2

Pris

NOK 4 690 000,-

Åsveien 3 – Bolig B

solgt

   


Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no