Ta kontakt Close
Janne Bore

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
E-post: janne.bore@em1sr.no
Jan Einar Thesen

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
E-post: jan.einar.thesen@em1sr.no
Dokumenter Close

Askjehagen 1, Bolig 32, Skorpefjell

TOMANNSBOLIG
PÅ SKORPEFJELL


Skorpefjell på Mosterøy er et usedvanlig vakkert og trivelig boligområde. Romslige familieboliger med spennende arkitektur, som er godt tilpasset omgivelsene og forsterker opplevelsen med utsikten, og den vakre kystnaturen som grenser til Nordsjøen – og som likevel ligger bynært. Nå har vi en innholdsrik tomannsbolig på 127 kvm BRA for salg.

 

Sted: Rennesøy | BRA: 127 m² | Type: Tomannsbolig | Soverom: 3 | Pris: Kr 3 540 000,-

SETT DITT PREG PÅ BOLIGEN

På Skorpefjell bor du behagelig med alt det en splitter ny bolig har å by på. Balansert ventilasjon og godt inneklima, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Noe ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Muligheten til å velge noe ekstra kjekt til din neste bolig. Flisene på badet du har drømt om, frontene på kjøkkenet, eller akkurat den fargen på veggen du vil. Valgmulighetene er mange og jo tidligere du kommer inn i prosjektet, jo flere tilvalg kan du gjøre. Gjør din neste bolig personlig, gjør den til din.

BO GODT PÅ MOSTERØY

Rennesøy kommune består av åtte småøyer utenfor Stavanger; Rennesøy, Mosterøy, Klosterøy, Fjøløy, Bru, Sokn, Åmøy og Brimse. På Mosterøy, like over Askjesundbrua, ligger Skorpefjell, et av de største byggefeltene på Rennesøy. Her har mange unge barnefamilier etablert seg, mange av dem har jobber i Nordsjøen, på Forus, eller i nærliggende kommuner. Selv om boligfeltet ligger i landlige omgivelser – er det bare 18 kilometer til Stavanger gjennom Byfjordtunnellen

Prisliste

Tomannsbolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Askjehagen 1 127m² 98m² 3 2 plantegninger 3 540 000
Askjehagen 3 127m² 98m² 3 2 solgt solgt

Bolig 31

solgt

   


Bolig 32

BRA: 127 m 2

Pris

NOK 3 540 000

NÆROMRÅDET

Mastra hestesportklubb er ikke langt unna Skorpefjell. Der er heller ikke Mosterøy skole som gir barna en trygg og oversiktelig skolehverdag. I tilknytning til skolen finner du også idrettsanlegget. Skorpefjell barnehage har fire avdelinger og ligger like i nærheten, det samme gjør Kiwibutikken, hvor du bl.a også finner gavebutikk, Pizzakroken og elektrobutikk.

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no