fbpx
Ta kontakt Close

Leif Jørgensen Kaarstad

Mobil: 93 68 98 76
E-post: leif@oster-hus.no
Dokumenter Close

Breivikbakken 18-26, Hommersåk

TOMTER
I IDYLLISKE BREIVIK


Flotte eneboligtomter i idylliske omgivelser – like ved sjøen.
Vi har også et stort utvalg attraktive hustyper vi kan bygge for deg, eller som kan danne grunnlaget for DIN boligdrøm.

 

Ta kontakt for privatvisning.

 

Sted: Sandnes | 401-469 m² | Type: Tomter | Pris: Kr 2 450 000,-

SJØEN OG ANDRE GODE NABOER

Vi har allerede nevnt nærheten til sjøen. Men det er ikke å komme bort fra at du bor nærme. I tasseavstand. I ned å fiske en tur avstand. I ned å dyppe tærna i sjøen avstand. Sjøen er der, som en av dine nærmeste naboer. Bor du i Breivik har du flere gode områder der du kan møte dine naboer. Barna har flere lekeplasser og friområder for lek og fri utfoldelse. Og helt ned i sjøkant i Breivika samles naboene for grilling i sommerkvelden, mens barna leter etter krabber.

BO BEHAGELIG I BREIVIK

I Breivik bor du behagelig med alt det en splitter ny bolig har å by på, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Noe ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Muligheten til å velge noe ekstra kjekk til din neste bolig. Flisene på badet du har drømt om, frontene på kjøkkenet, eller akkurat den fargen på veggen du vil. Gjør din neste bolig personlig, gjør den til din.

Prisliste

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Breivikbakken 26 401,3m² - - - plantegninger 2 450 000,-
Breivikbakken 22 448,4m² - - - solgt solgt
Breivikbakken 20 468,5m² - - - solgt solgt
Breivikbakken 18 407,7m² - - - solgt solgt

Breivikbakken 18

solgt

   


Breivikbakken 20

solgt

   


Breivikbakken 22

solgt

   


Breivikbakken 26

BRA: 401,3 m 2

Pris

NOK 2 450 000,-

Husboken – vi realiserer din boligdrøm!

Øster Hus har lange tradisjoner innen bygging av eneboliger på kundenes egne tomter. Vi har et stort utvalg attraktive hustyper vi kan bygge for deg, eller som kan danne grunnlaget for DIN boligdrøm. Vi hjelper deg med alt du trenger for å komme i mål med din nye bolig. Alt fra første møtet, søknader og godkjenninger, bygging selvfølgelig, og ikke minst 1-års befaring. Vi kan love deg en trygg prosess med skikkelig oppfølging fra A til Ø. Kom innom eller ta kontakt for å få vår innholdsrike husbok. De fleste boligtypene i husboken kan leveres med underetasje/kjeller, tilpasses ulike terrengforhold og speilvendes. Alle hustypene kan du også se her.
Ta kontakt med John Mydland på 904 07 907 eller john@oster-hus.no

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no