Ta kontakt Close
Janne Bore

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
E-post: janne.bore@em1sr.no
Hege K Dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
E-post: hege.kyllingstad.dahl@em1sr.no
Jan Einar Thesen

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
E-post: jan.einar.thesen@em1sr.no
Dokumenter Close

Breivikbakken 19-27, Hommersåk

KUN EN BOLIG IGJEN 

I IDYLLISKE BREIVIK


Breivik på Hommersåk i Sandnes er en idyllisk, fredelig og lun vik. På Hommersåks kanskje beste tomteområde bygger vi et innbydende boligfelt med kort vei til sjø, skog, lyng, knauser, svaberg og gode turområder. Nå skal vi i gang med fem romslige familieboliger på 115 kvadratmeter. Her har vi klart å lage solrike løsninger og skapt et uterom som er levende. Målet vårt har vært å skape gode rom utendørs og innendørs. Det får dere virkelig glede av. Ja, og ikke minst den korte avstanden til sjøen. Nevnte vi det kanskje?

Sted: Sandnes | BRA: 144 m² | Type: Enebolig i rekke | Soverom: 3 | Pris: Fra Kr 3 790 000,-

SJØEN OG ANDRE GODE NABOER

Vi har allerede nevnt nærheten til sjøen noen ganger. Men det er ikke å komme bort fra at du bor nærme. I tasseavstand. I ned å fiske en tur avstand. I ned å dyppe tærna i sjøen avstand. Sjøen er der, som en av dine nærmeste naboer. Bor du i Breivik har du flere gode områder der du kan møte dine naboer. Barna har flere lekeplasser og friområder for lek og fri utfoldelse. Og helt ned i sjøkant i Breivika samles naboene for grilling i sommerkvelden, mens barna leter etter krabber.

BO BEHAGELIG I BREIVIK

I Breivik bor du behagelig med alt det en splitter ny bolig har å by på. Balansert ventilasjon og godt inneklima, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Noe ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Muligheten til å velge noe ekstra kjekk til din neste bolig. Flisene på badet du har drømt om, frontene på kjøkkenet, eller akkurat den fargen på veggen du vil. Valgmulighetene er mange og jo tidligere du kommer inn i prosjektet, jo flere tilvalg kan du gjøre. Gjør din neste bolig personlig, gjør den til din.

Prisliste

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Breivikbakken 19 144m² 111m² 3 - plantegninger 3 990 000,-
Breivikbakken 21 144m² 111m² 3 - solgt solgt
Breivikbakken 23 144m² 111m² 3 - solgt solgt
Breivikbakken 25 144m² 111m² 3 - solgt solgt
Breivikbakken 27 145m² 110m² 3 - solgt solgt

Breivikbakken 19

BRA: 144 m 2

Pris

NOK 3 990 000,-

Breivikbakken 21

solgt

   


Breivikbakken 23

solgt

   


Breivikbakken 25

solgt

   


Breivikbakken 27

solgt

   


UT PÅ TUR ALDRI SUR

Det er mye å oppdage. Rett utenfor døren din. Årstidene som skifter og gir naturen ulik karakter. Fargene, temperaturen og lyset. Sykkelturen til Ims, den første makrellen som biter, Lifjell som skifter farge om høsten, padleturen rundt Usken en grytidlig og lun sommermorgen. Grilling i sjøkanten ved Breivik sammen med gode naboer eller venner. Spaserturen rundt i nabolaget. Ville bjørnebær, småsure bringebær, deilige blåbær, rogn, sopp i skogen og blåskjell helt i sjøkanten. Dette er bare noe av det deilige som er en del av hverdagen din i Breivik. Her er det like godt å bo ute som inne. Hele året.

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no