Ta kontakt Close

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no
Dokumenter Close

Breivikbakken 7-15, Hommersåk

ENEBOLIGER I IDYLLISKE

OMGIVELSER NÆR SJØEN

 


Breivik på Hommersåk i Sandnes er en idyllisk, fredelig og lun vik. På Hommersåks kanskje beste tomteområde bygger vi et innbydende boligfelt med kort vei til sjø, skog, lyng, knauser, svaberg og gode turområder. Nå skal vi i gang med 5 romslige familieboliger på 153 kvadratmeter inkl. sportsbod. Her har vi klart å lage gode løsninger og skapt et uterom som er levende. Målet vårt har vært å skape gode rom utendørs og innendørs. Det får dere virkelig glede av. Ja, og ikke minst den korte avstanden til sjøen. Nevnte vi det kanskje?

Sted: Sandnes | BRA: 153 m² P-ROM: 141 m²| Type: Eneboliger | Soverom: 3 – 4 | Pris: 3.690.000,-

VELKOMMEN TIL BREIVIK!

Nå skal vi i gang med 5 romslige familieboliger på 153 kvadratmeter inkl. sportsbod. Her har vi klart å lage solrike løsninger og skapt et uterom som er levende. Målet vårt har vært å skape gode rom utendørs og innendørs. Det får dere virkelig glede av. Ja, og ikke minst den korte avstanden til sjøen. Nevnte vi det kanskje?

 

DEN DEILIGE FØLELSEN AV NY BOLIG

I Breivik bor du behagelig med alt det en splitter ny bolig har å by på. Balansert ventilasjon og godt inneklima, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Noe ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Muligheten til å velge noe ekstra kjekt til din neste bolig. Flisene på badet du har drømt om, frontene på kjøkkenet, eller akkurat den fargen på veggen du vil. Valgmulighetene er mange og jo tidligere du kommer inn i prosjektet, jo flere tilvalg kan du gjøre. Gjør din neste bolig personlig, gjør den til din.

GJENNOMLYS OG ÅPNE ROM

Boligene på Breivik ligger med flott utsikt og nær sjøkontakt. Dette har vært viktig å ivareta i boligene. Vi har jobbet med store vindusflater og åpne rom. Oppholdsrom er lagt i 1. og 2. etasje og vil «fange» denne utsikten inn i boligen.

Boligene er planlagt med direkte utgang til hage fra oppholdsrommet i 1. etasje. Gjennomlys og åpne rom er noe som har vært et viktig fokus.

Tanken på at man skal kunne bo i boligene i lengre tid, både med småbarn, ungdommer og barnebarn er og så et fokusområde. Det er derfor flere muligheter for å disponere rommene etter ønske.

Forspråket er hentet fra området rundt, nabostrukturen er hovedsakelig sadeltaks hus, vi har skapt en mer moderne tolkning hvor det en ren og enkel detaljering. Noe vi mener skaper et stilrent og moderne utrykk for hele feltet.

Det er lagt opp til at beboerne selv kan velge hovedfarge på boligene fra grått, hvitt eller rødt. Dette vil kunne skape en god variasjon og identitet til hver bolig.

Evy Eftestøl, Arkitekt MNAL, Arkitektkontoret STAV

Prisliste

Enebolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Breivikbakken 7 153m² 141m² 3-4 3 plantegninger 3 990 000,-
Breivikbakken 9 153m² 141m² 3-4 3 solgt solgt
Breivikbakken 11 153m² 141m² 3-4 3 plantegninger 3 940 000,-
Breivikbakken 13 153m² 141m² 3-4 3 plantegninger 3 690 000,-
Breivikbakken 15 153m² 141m² 3-4 3 solgt solgt

Breivikbakken 11

BRA: 153 m 2

Pris

NOK 3 940 000,-

Breivikbakken 13

BRA: 153 m 2

Pris

NOK 3 690 000,-

Breivikbakken 15

solgt

   


Breivikbakken 7

BRA: 153 m 2

Pris

NOK 3 990 000,-

Breivikbakken 9

solgt

   


HYGGELIGE OMGIVELSER, HYGGELIGE MENNESKER

Det er noe eget med steder som Hommersåk. Enten du er oppvokst der eller er innflytter som har blitt godt kjent med plassen, så vil du nødig flytte derfra. Og det er i grunnen lett å forstå, for Hommersåk har alt som trengs for at hele familien skal trives! Her møter du hyggelige mennesker overalt hvor du ferdes. På Bryggen Senter får du alltid et smil og god hjelp. Her finner du Rema 1000, BryggeBaker’n, Tango frisør og parfymeri, Sport 1, Pizzabakeren, Nille, Mix og Vitus Apotek. Et godt utvalg av butikker og mange blide mennesker.

Breivik, Hommersåk

VELKOMMEN HJEM TIL BREIVIK

Er du glad i naturen, er du glad i Hommersåk. Her er du aldri langt fra de gode opplevelsene. Et paradis for deg som liker turer i skog, mark, langs sjøkanten, til fjelltopper, på knauser og deilig, flott natur. Hommersåk er blant det beste vi har å by på.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no