fbpx
Ta kontakt Close

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no
Dokumenter Close

Breivikbakken 7, Hommersåk

ENEBOLIG I IDYLLISKE

OMGIVELSER NÆR SJØEN

 


Breivik på Hommersåk i Sandnes er en idyllisk, fredelig og lun vik. På Hommersåks kanskje beste tomteområde har vi en innflyttningsklar familebolig på 153 kvadratmeter inkl. sportsbod igjen. Herfra er det kort vei til sjø, skog, lyng, knauser, svaberg og flotte turområder. Det er ikke langt til Hommersåk heller. Kom og se hvor bra du kan få det!

Sted: Sandnes | BRA: 153 m² P-ROM: 141 m²| Type: Enebolig | Soverom: 3 | Pris: 3.990.000,-

VELKOMMEN TIL BREIVIK

Her bygger vi 5 romslige familieboliger på 153 kvadratmeter inkl. sportsbod. Med solrike løsninger og levende uterom. Med superkort vei til sjøliv og naturopplevelser.

 

DEN DEILIGE FØLELSEN AV NY BOLIG

I Breivik bor du godt med alt det en splitter ny bolig har å by på. Balansert ventilasjon og godt inneklima, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Noe ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Store fliser i hall, vaskerom og på to store bad. Kjøkken med integrerte hvitevarer, håndtaksfrie fronter og takhøye skap fra danske Aubo på kjøkkenet. Følelsen av å kunne flytte rett inn!

GJENNOMLYS OG ÅPNE ROM

Boligene på Breivik ligger med flott utsikt og nær sjøkontakt. Dette har vært viktig å ivareta i boligene. Vi har jobbet med store vindusflater og åpne rom. Oppholdsrom er lagt i 1. og 2. etasje og vil «fange» denne utsikten inn i boligen.

Boligene er planlagt med direkte utgang til hage fra oppholdsrommet i 1. etasje. Gjennomlys og åpne rom er noe som har vært et viktig fokus.

Tanken på at man skal kunne bo i boligene i lengre tid, både med småbarn, ungdommer og barnebarn er og så et fokusområde. Det er derfor flere muligheter for å disponere rommene etter ønske.

Forspråket er hentet fra området rundt, nabostrukturen er hovedsakelig sadeltaks hus, vi har skapt en mer moderne tolkning hvor det en ren og enkel detaljering. Noe vi mener skaper et stilrent og moderne utrykk for hele feltet.

Det er lagt opp til at beboerne selv kan velge hovedfarge på boligene fra grått, hvitt eller rødt. Dette vil kunne skape en god variasjon og identitet til hver bolig.

Evy Eftestøl, Arkitekt MNAL, Arkitektkontoret STAV

Prisliste

Enebolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Breivikbakken 7 153m² 141m² 3 - plantegninger 4 090 000,-

Breivikbakken 7

BRA: 153 m 2

Pris

NOK 4 090 000,-

HYGGELIGE OMGIVELSER, HYGGELIGE MENNESKER

Det er noe eget med steder som Hommersåk. Enten du er oppvokst der eller er innflytter som har blitt godt kjent med plassen, så vil du nødig flytte derfra. Og det er i grunnen lett å forstå, for Hommersåk har alt som trengs for at hele familien skal trives! Her møter du hyggelige mennesker overalt hvor du ferdes. På Bryggen Senter får du alltid et smil og god hjelp. Her finner du Rema 1000, BryggeBaker’n, Tango frisør og parfymeri, Sport 1, Pizzabakeren, Nille, Mix og Vitus Apotek. Et godt utvalg av butikker og mange blide mennesker.

Breivik, Hommersåk

VELKOMMEN HJEM TIL BREIVIK

Er du glad i naturen, er du glad i Hommersåk. Her er du aldri langt fra de gode opplevelsene. Et paradis for deg som liker turer i skog, mark, langs sjøkanten, til fjelltopper, på knauser og deilig, flott natur. Hommersåk er blant det beste vi har å by på.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no