fbpx
Ta kontakt Close

Bjørn Knutsen

Mobil: 413 35 830
E-post: bjorn@oster-hus.no

Roger Lillejord

Mobil: 930 40 245
E-post: roger@oster-hus.no
Dokumenter Close

Eivindvegen BKS7, Sola

Lekre eneboliger i rekke
– med kort vei til alt du trenger


I Eivindvegen har du alt du trenger i kort avstand fra dørkarmen. Her er det nærhet til skole for barn i alle aldre, en rekke barnehager, lekeplasser, idrettsanlegg, kjekke butikker i Sola sentrum, flyplass og vakre turområder med bademuligheter. I nærheten av din nye bolig får du tilgang både til Joaturen, Åsenløypa, Solastranden, Kjerrberget og ikke minst den nye turveien rundt Hafrsfjord som er under utbygging. Din nye bolig ligger sentralt, men likevel landlig. Mange drømmer om å bo i naturskjønne omgivelser. Her kan du gjøre nettopp det, og likevel bo så sentralt at alt du trenger, og alt som er kjekt å ha, er like i nærheten. Velkommen hjem.

Visning hver tirsdag fra 17:30-18:30

Sted: Sola | Type: Enebolig i rekke | BRA: 176
m2  P-ROM:164 m2 | Pris fra: 5 890 000,-

PRAKTISKE BOLIGER MED GOD PLASS TIL HELE FAMILIEN

Boligene i Eivindvegen er familieboliger i ordets rette forstand. De har smarte, effektive planløsninger og god plass til hele familien. Boligene er på hele 176 m2 BRA, med fire soverom, to stuer og to bad. I 2. etasje får du ekstra god takhøyde med åpen himling.

En praktisk detalj er egen inngang direkte til vaskerom – så slipper du vått regntøy og skitne støvler inn hovedinngangen. Utvendig er det uteplass på begge sider av boligene, samt en stor takterrasse over carporten.

I Eivindvegen bor du behagelig med alt det en splitter ny enebolig har å by på. Godt inneklima med balansert ventilasjon og den gode følelsen av noe helt nytt. Et hjem ingen andre har bodd i før, som bare er ditt. Hvittonet eikeparkett, flislagt baderomsgulv. Nymalte gipsvegger uten en eneste ripe eller spikerhull. Mulighetene til å dekorere og male akkurat som du vil.

Siste eneboligene på feltet – gå ikke glipp av muligheten til å kapre drømmehuset. God plass, enkelt vedlikehold og flotte turmuligheter rett utenfor døra – her kan dere skape et hjem og bo lenge.

NÆROMRÅDENE

Like utenfor er det godt planlagte uteområder med mange trivelige lekeplasser og starten på mange turer, som for eksempel den nye delen av turstien som skal gå rundt Hafrsfjord, eller Joaturen. Sola er et populært sted å bo. Det er behagelig, koselig, trygt og du har alt du trenger i nærheten. I sentrum, bare 15 minutters gåtur fra Eivindvegen, finner du ulike butikker, kafeer og spisesteder. Du finner også søndagsåpne dagligvarebutikker og bakeri fra populære Brustadbakeren. I dette attraktive området ligger også̊ Sola kulturhus, med konserter, teater, kulturfester og andre forestillinger.

Like over hovedveien fra boligene finner du en av solabuens store stoltheter – Jordbærtorget på Joa, som trolig selger landets beste og mest smakfulle jordbær allerede fra midten av mai.

Avstanden til distriktets kanskje beste idrettsanlegg er også kort. Her kommer Norges første sykkelvelodrom og ikke minst ny turnhall – i tillegg til fotballbanene, svømmehallen, løpebanen og idrettshallene som allerede er å finne her.

Prisliste

Leiligheter

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
BKS 7 Bolig 4 176m² 164m² 4 2 plantegninger 5 890 000
BKS 7 Bolig 3 176m² 164m² 4 2 solgt solgt
BKS 7 Bolig 2 176m² 164m² 4 2 solgt solgt

Eivindvegen BKS 7 – Bolig 3

solgt

   


Eivindvegen BKS7 – Bolig 2

solgt

   


Eivindvegen BKS7 – Bolig 4

BRA: 176 m 2

Pris

NOK 5 890 000

Grønt og sentralt område

Her skal det totalt bygges 68 nye boliger. Felles for alle boligtypene er gode, gjennomtenkte planløsninger og bra standard.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no