fbpx
Ta kontakt Close

Bjørn Knutsen

Mobil: 413 35 830
E-post: bjorn@oster-hus.no

Roger Lillejord

Mobil: 930 40 245
E-post: roger@oster-hus.no
Dokumenter Close

Eivindvegen BKS9, Sola

INNHOLDSRIKE OG KJEKKE REKKEHUS
SENTRALT PÅ SOLA


I Eivindvegen er det kort vei til at du trenger. Boligområdet er godt planlagt med nærhet til skole for barn i alle aldre (Røyneberg skole, Sola ungdomsskole, Sola videregående), en rekke barnehager, lekeplasser, idrettsanlegg, kjekke butikker i sentrum, flyplass og vakre turområder med bademuligheter. Rett utenfor døra får du tilgang til Joaturen, Åsenløypa, Solastranden, Kjerrberget og ikke minst den nye turveien rundt Hafrsfjord som er under utbygging.

Eivindvegen ligger sentralt, men likevel landlig. Mange drømmer om å bo på landet – kjenne sjøluft i ansiktet og nyte synet av gresset, marker og enger. Her kan du gjøre nettopp det, og likevel bo så sentralt at alt du trenger er like i nærheten. Ditt nye rekkehus. Velkommen hjem.

Ta kontakt for privatvisning!

Sted: Sola | Type: Rekkehus | BRA:130m2  P-ROM:125m2 | Pris fra: 4 730 000,-

REKKEHUS MED TRE SOVEROM OG TO STUER

BKS9 i Eivindvegen består av 7 rekkehus fordelt på to rekker. I hver rekke finner du tre ulike varianter, hvor du kan velge mellom 117 m2 BRA, 130 m2 BRA og 150 m2 BRA – alt etter ditt behov. Uansett er det flotte og effektive boliger som er godt utnyttet. Alle boligene kommer med 3 soverom og 2 bad som standard. Boligene kommer med listefrie tak, lys og lekker parkett i hvitpigmentert eik, hvitt kjøkken i modellen Venezia hvit fra kjøkkenleverandøren Aubo og fliser på bad og vaskerom. Med utgang fra stuen finner du terrassen vendt mot sørvest, og på motsatt side ved inngangspartiet, har du sportsbod og carport med plass til bil og sykler. Det er også laget et stort og flott friområde med lekeplass som du finner like utenfor.

DITT HJEM – DINE VALG

Her i Eivindvegen bor du behagelig med alt det en splitter ny bolig har å by på. Balansert ventilasjon og godt inneklima, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Et hjem ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Og når alt er nytt får du muligheten til å gjøre de gode valgene – dine valg. Velg flisene du har drømt om til badet, frontene på kjøkkenet, eller akkurat den fargen på veggen du vil. Valgmulighetene er mange og summen av dine valg er ditt hjem!

NÆROMRÅDENE

På Sola er du nær alt du trenger og det er kort vei til det som er kjekt å ha. Et stort utvalg av dagligvarebutikker er få minutter unna. Det er mange barnehager i området, og trygg skolevei helt fra barneskolen til videregående. Avstanden til distriktets kanskje beste idrettsanlegg er også kort. Her kommer Norges første sykkelvelodrom og ikke minst ny turnhall – i tillegg til fotballbanene, svømmehallen, løpebanen og idrettshallene som allerede er å finne her.

Du får en rekke gode turmuligheter like utenfor døren din. Blant annet Joaturen, som starter så å si med en gang du tråkker ut av boligen. Turen byr på flotte landbruksområder og en rik fauna med spennende dyreliv. Her er det flere gode muligheter for piknik, og løypa egner seg godt for barnefamilier som vil ut og tråkke litt. Eller kanskje dere vil bade? Sykkelturen til stranda tar ikke mange minuttene. Solastranden er kåret til en av Europas beste sandstrender og er et turmål du kan benytte deg av året rundt.

Jobber du på Forus, i Sandnes eller Stavanger er det ikke lange turen i bil. Reiser du kollektivt er nærmeste busstopp, Joabakken, kun få minutter unna. Du er med andre ord bare en behagelig busstur unna både Stavanger og Sandnes. Til Sola sentrum kan du ta beina – eller sykkelen – fatt.

Prisliste

Rekkehus

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
BKS9 Rekke A - Bolig 1 150m² 144m² 3 - solgt solgt
BKS9 Rekke A - Bolig 2 117m² 112m² 3 - solgt solgt
BKS9 Rekke A - Bolig 3 130m² 125m² 3 - solgt solgt
BKS9 Rekke B - Bolig 1 130m² 125m² 3 - plantegninger 4 730 000,-
BKS9 Rekke B - Bolig 2 117m² 112m² 3 - solgt solgt
BKS9 Rekke B - Bolig 3 117m² 112m² 3 - solgt solgt
BKS9 Rekke B - Bolig 4 150m² 144m² 3 - solgt solgt

Eivindvegen BKS9A – Bolig 1

solgt

   


Eivindvegen BKS9A – Bolig 2

solgt

   


Eivindvegen BKS9A – Bolig 3

solgt

   


Eivindvegen BKS9B – Bolig 4

solgt

   


Eivindvegen BKS9B – Bolig 1

BRA: 130 m 2

Pris

NOK 4 730 000,-

Eivindvegen BKS9B – Bolig 2

solgt

   


Eivindvegen BKS9B – Bolig 3

solgt

   


Sjarmerende sentrum og hyggelige mennesker

 

Sola er et populært sted å bosette seg. Det er behagelig, koselig, trygt og har alt du trenger. I sentrum, kun en liten gåtur fra Eivindvegen, finner du ulike butikker, kafeer og spisesteder. I dette attraktive området ligger også Sola kulturhus, som byr på konserter, teater, kulturfester og andre forestillinger året rundt.
Vil du spise ute, er det mye å velge i. Her er alt fra fersk sushi og krydret thaimat til pizza, burger og god gammel husmannskost. Det må også nevnes at du rett over hovedveien finner Solas stolthet Joa jordbærtorg, som selger landets beste jordbær.

Grønt og sentralt område

 

Her skal det totalt bygges 68 nye boliger. Felles for alle boligtypene er gode, gjennomtenkte planløsninger og bra standard.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no