fbpx
Ta kontakt Close

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no
Dokumenter Close

Enokbakken B15, Tananger

FAMILIEVENNLIGE REKKEHUS

I DEN NYE HAGEBYEN I TANANGER


Enokbakken på Snøde blir et unikt boområde. Eneboliger, rekkehus og leiligheter. Solrikt og supergrønt. En stor park på deling med gode naboer, i tillegg til kjekke private uteområder. Akkurat nå bygger vi disse fire flotte rekkehusene i et tun med grønt på alle sider. Her er alt lagt til rette for trivsel for store og små!

 

Visning på byggeplass hver tirsdag. Meld deg på!

Våre visninger skal være trygge for alle. Ta kontakt for å avtale tid.

Sted: Sola | BRA: 112 m 2 | P-rom: 104 m 2 | Type: Rekkehus | Soverom: 3 | Pris fra: 3 790 000, –

TRE SOVEROM OG TO STUER

De fire kjekke rekkehusene går over to etasjer, med 112 m2 BRA å boltre seg på for store og små. Du får tre soverom, to stuer og to bad. Ute har du en hyggelig terrasse med gode solforhold. Et praktisk vaskerom følger også med. Rekkehusene kommer med lys og lekker 3-stavs parkett i Eik Natur Vanilla, hvitt kjøkken i modellen Venezia fra Aubo og fliser på bad. Utvendig bod og egen carport følger med alle boligene. Utvendig har huset ditt liggende kledning i tidløs Royal brun og stående kledning i Royal sort.

VELKOMMEN TIL ENOKBAKKEN

Enokbakken er et begrep i Tananger. Navnet kommer fra den tradisjonsrike akebakken på gården til Enok Risa. Vi kaller området en hageby. Det har både med de store grøntarealene og boligmiksen å gjøre. En hageby preges av variert småhusbebyggelse, eneboliger, rekkehus, leiligheter i flerfamiliehus. Ferdig utbygd vil Enokbakken telle 183 boliger.
Området er svært solrikt, og boligene får uteplasser som vender mot sør og vest. Husene er lave. De åpne, grønne feltene mellom boligene gjør området romslig. Fyll piknikk-kurven og slå deg ned i det grønne like utenfor heimen. Eller bygg styrke i treningsanlegget i parken. Enokbakken er stor og trygg nok til at du både kan trille tur med barnevogn og lufte hunden på området.

GRØNNE OG BLÅ OMGIVELSER

Det ligger en koselig grønnsakbod over Risabergveien. I høysesongen frister boden med svært kortreiste og sylferske grønnsaker.
Turområdene langs Hafrsfjord er flotte. Fra Risavika havn går det bro over til Hestholmen. Her er det flott bålhytte og fin liten sandstrand. En perle for hele familien – bare noen få minutter hjemmefra på sykkel. Med Fjord Line i havna er det gangavstand til Danmark. Regn med litt mas om Legoland fra de minste i familien.
På utsiden av Enokbakken går det sykkelrute med fortau. Enten du skal på jobb på Forus eller i Stavanger, eller rett og slett bare triller en tur med familien, er forholdene godt tilrettelagt. Det er svært hyppige bussforbindelser i retning Stavanger, flyplassen, Sola, Forus og Sandnes. Se etter grønn buss med 2 eller 42 på.

Prisliste

Rekkehus

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 112m² 104m² 3 - plantegninger 3 790 000,-
Bolig 2 112m² 104m² 3 - solgt solgt
Bolig 3 112m² 104m² 3 - solgt solgt
Bolig 4 112m² 104m² 3 - plantegninger 3 790 000,-

Enokbakken B15 Bolig 1

BRA: 112 m 2

Pris

NOK 3 790 000,-

Enokbakken B15 Bolig 2

solgt

   


Enokbakken B15 Bolig 3

solgt

   


Enokbakken B15 Bolig 4

BRA: 112 m 2

Pris

NOK 3 790 000,-

NÆROMRÅDET

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no