fbpx
Ta kontakt Close

Leif Jørgensen Kaarstad

Mobil: 93 68 98 76
E-post: leif@oster-hus.no
Dokumenter Close

Folkvordveien ⎮ B2 ⎮ Sandnes

SENTRUMSNÆRE ENEBOLIGER
ETABLERT OG BARNEVENNLIG NABOLAG


I populære Folkvordveien på Stangeland skal vi bygge et moderne, grønt og gjennomtenkt boligfelt som vil harmonere godt med dagens bebyggelse. Vi tilbyr en variert boligmiks, og starter med fem boliger fordelt på tre eneboliger i rekke og to vertikaldelte boliger. Gode planløsninger, og gangavstand til det meste, gjør hverdagen enklere når du tar med deg familien hit. Regn med å bli boende lenge. Beboerne på Stangeland kjennetegnes av høy trivsel og lang botid.

Sted: Sandnes | Type: Eneboliger i rekke og vertikaldelte boliger | BRA: 134 m2  | P-ROM: ca. 129 m2 | Soverom: 3 (4) | Pris: 4 290 000,-

FINE OG SE PÅ

Delfeltet B2 består av tre eneboliger i rekke og to vertikaldelte boliger med en uttrykksform som knytter boligene sammen. Dette har vi løst med gjennomgående gode arkitektoniske løsninger, samt felles materialvalg og fargebruk. Husene får saltak med flate takpanner i rustrød utførelse. Et moderne utrykk kombineres med en tradisjonsrik femte fasade. Utvendig kles boligene med royalimpregnert furu i setersvart farge. Royalimpregnert treverk er svært slitesterkt og trenger sjeldnere vedlikehold enn de fleste alternativene. Boligene har egen tomt med uteplass både mot nordøst og sørvest. Flytt deg etter solen!

VELKOMMEN TIL FOLKVORDVEIEN

Folkvordveien ligger i det barnevennlige og etterspurte boligområdet Stangeland. Du har gangavstand til skole, barnehage og flere tur- og rekreasjonsområder. Like ovenfor boligene kommer det fotballbinge og lekeområde for de yngste beboerne. Dette er et flott område å etablere familien sin i.

Fra Folkvordveien går du til Sandnes sentrum på rundt 20 minutter. Enkel tilkomst til E39 gjør det lett å komme seg kjapt til Sola, Forus, Stavanger og Ålgård.

GODE Å BO I

Du parkerer i carporten like utenfor boligen. Med utvendig sportsbod er skiutstyr, fiskestenger og annet “kjekt å ha” lett tilgjengelig. I entréen er det plass til dobbelt garderobeskap. Dør til ett av boligens to baderom, med dusj og plass til vaskemaskin/tørketrommel. Resten av første etasje er stue og kjøkken. Familiens naturlige samlingspunkt er nesten 50 m2 og gir plass til flere sittegrupper. Trenger dere et fjerde soverom, er det mulig å ta noe av stua.

Åpen kjøkkenløsning gjør det enkelt å kombinere matlaging med hygge og samvær. Kjøkkenet er av dansk design og kvalitet og leveres med vinkelløsning. Det er også mulig å lage en U-løsning på kjøkkenet. Store vindusflater gir mye naturlig lys inn i allrommet som har utgang til uteplass mot nordøst. Den hvitpigmenterte eikeparketten skaper en jordnær og skandinavisk stemning.

Andre etasje er tenkt som privat sone, kun for familien. De tre store soverommene er godt skjermet fra etasjen under. Master bedroom ligger for seg selv. Etasjen rommer også stort fliselagt bad med dusj og mulighet for badekar, samt loftstue du kan innrede etter behov.

Prisliste

Rekkehus

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 135m² 130m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 2 134m² 129m² 3 (4) - plantegninger 4 290 000
Bolig 3 134m² 129m² 3 (4) - plantegninger 4 290 000
Bolig 4 135m² 130m² 3 (4) - solgt solgt
Bolig 5 135m² 130m² 3 (4) - solgt solgt

Folkvordveien B2 – Bolig 1

solgt

   


Folkvordveien B2 – Bolig 2

BRA: 134 m 2

Pris

NOK 4 290 000

Folkvordveien B2 – Bolig 3

BRA: 134 m 2

Pris

NOK 4 290 000

Folkvordveien B2 – Bolig 4

solgt

   


Folkvordveien B2 – Bolig 5

solgt

   


Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no