fbpx
Ta kontakt Close

Leif Jørgensen Kaarstad

Mobil: 93 68 98 76
E-post: leif@oster-hus.no
Dokumenter Close

Folkvordveien B5

Ta familien til et etablert og barnevennlig nabolag


I populære Folkvordveien på Stangeland planlegger vi nå et moderne, grønt og gjennomtenkt felt som vil harmonere godt med dagens bebyggelse. Vi tilbyr en variert boligmiks, i boligtyper, løsninger og størrelser. Dine behov bestemmer hva som passer for deg. Salget starter til høsten. Vær tidlig ute – sikre deg din favoritt!

Sted: Sandnes | Type: Enebolig og rekkehus

Folkvord for all slags fine folk

Folkvordveien ligger i det barnevennlige, sentrumsnære og etterspurte boligområdet Stangeland. Det er gangavstand til skole, barnehage og flere tur- og rekreasjonsområder – og samtidig bare en spasertur til sentrum. Dette er et flott område å etablere familien sin i. På Stangeland bor folk lenge. Rett og slett fordi de trives så godt.

Hvilken bolig passer deg?

De tre første delfeltene består av både eneboliger, vertikaldelte boliger og rekkehus. Vi har noe for de fleste barnefamilier. Se om ikke drømmeløsningen din er en del av menyen vår! Størrelsene varierer 117 til 178 m2. Boligene har fra tre til fem soverom og ett eller to bad. Alle får to stuer, parkering på egen tomt og royalkledde hus.

B5 – Rekkehus over to og tre etasjer

  • 8 boliger
  • BRA: fra 115-178 m2
  • P-rom: fra 110-173 m2

Forventet salgsstart oktober/november 2020.

 

Meld din interesse allerede nå. Få mulighet til et eksklusivt forhåndssalg!

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no