Ta kontakt Close

Bjarne Langeland

Mobil: 911 21 577
E-post: Bjarne.Langeland@dnbeiendom.no
Cecilie Grimsrud

Cecilie Grimsrud

Mobil: 958 93 290
E-post: cecilie.grimsrud@dnbeiendom.no
Dokumenter Close

FrøylandsParken BKS15

FLEKSIBLE BOLIGER

FOR HELE LIVSLØPET


FrøylandsParken BKS15 består av to vertikaldelte boliger som er tilpasset hele livsløpet til en familie. Fleksibiliteten og planløsningene gjør at disse boligene passer like godt med små barn som med barnebarn på besøk. Her får du med andre ord en bolig der du kan bo akkurat så lenge du vil og med de funksjonene du ønsker.

Sted: Time | BRA: 169 m² | Type: Tomannsbolig | Soverom: 3 | Pris: Fra kr. 4.390.000,-

GRØNNE OMGIVELSER

Boligene i BKS15 ligger flott plassert på feltet. Både i forhold til sol, men også i forhold til selve parken. Grøntdraget og bekken ligger like ved boligene. Det samme gjør balløkke og kvartalslekeplass like ved. Det er også busker, trær og andre vekster som gjør området grønt og innbydende. Stiene tar deg rundt på området og ned til Frøylandsvatnet.

Boligen gir også litt følelsen av å bo i leilighet men med alle fordelene av å ha egne, private uteområder. Det er en lettstelt tomt der du kan kose deg med grilling, stelle planter eller la klipperoboten ta seg av plenstellet om du ønsker det. Her blir det godt og behagelig å bo.

GJENNOMFØRT STANDARD

Når man kommer inn i huset møtes man av en lys entré med videre adkomst til resten av huset. I første etasje har man hovedsoverom med walk-in-closet, bad og biinngang. Alle gulvoverflater vil bestå av hvitlasert eikeparkett (3-stavs) på soverom, stue og kjøkken.

Bad leveres med fliser på gulv og i dusjen, dusjhjørne, samt innredning med underskap og speil med belysning. Det vil også være opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel i biinngangen. Stuen er svært romslig og solrik og har åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet leveres av Aubo i type Venezia hvit. Funksjonelle løsninger og god skap- og benkeplass, her har man mulighet til å kose seg mens maten tilberedes. Beveger man seg ned til underetasjen møtes man av en svært romslig stue med dør ut til en solrik hage. Videre har man to gode soverom, stort bad, vaskerom og en praktisk plassert bod.

Prisliste

Tomannsbolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 169m² 147,2m² 3 2 solgt solgt
Bolig 2 169m² 146,9m² 3 2 plantegninger 4 390 000,-

FrøylandsParken BKS15-1

solgt

   


FrøylandsParken BKS15-2

BRA: 169 m 2

Pris

NOK 4 390 000,-

DRØMMEN OM LANDET

Mange drømmer ganske enkelt om å bo på landet. La ungene vokse opp i frisk luft. Kjenne naturen mer på kroppen. Nå kan du gjøre det – i FrøylandsParken.

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no