Ta kontakt Close

Hanna Kverneland

Mobil: 952 96 651
E-post: hanna.kverneland@dnbeiendom.no

Miriam Klungtveit

Mobil: 928 29 333
E-post: miriam.klungtveit@dnbeiendom.no
Dokumenter Close

FrøylandsParken BKS17

LEKRE ENEBOLIGER

I GRØNNE OMGIVELSER


Eneboligene i BKS17 ligger majestetisk til i utkanten av FrøylandsParken med god utsikt over parken og ned mot Frøylandsvatnet.

Sted: Time | BRA: 196,5 m² | Type: Enebolig | Soverom: 4 | Pris fra kr: 5 520 000,-

LEKRE ENEBOLIGER

Dette er virkelig lekre boliger med stort hovedsoverom med privat bad i sokkeletasjen. Her er også hovedinngang, gjestetoalett, stort vaskerom med god plass til funksjonelle løsninger på klesvasken og en god bod. Stue og kjøkken med store vindusflater både mot sør-øst og nord-vest fyller hele 1. etasje, og her har du også utgang til stor terrasse mot sør-vest. I 2. etasje finner du romslig stue, 3 soverom og bad med plass til både badekar eller dusj og en innholdsrik baderomsinnredning.

FRØYLANDSPARKEN

Et nytt boligområde er litt som en landsens kafé. Ganske fort kjenner du alle. Det mest bemerkelsesverdige er likevel at så mange er på samme sted i livet. Alle begynner med blanke ark. Alle er i nye omgivelser. Alle har forventninger til det som skal komme. Om litt sitter dere ved kjøkkenbordet hos hverandre, deler hverdager og ettermiddager, henger over hekken, henter og leverer hverandres unger. De skal til utallige aktiviteter dere for lengst har mistet oversikten over. Dere prater. Dere vanner blomster når noen reiser bort. Dere reiser bort sammen og får noen andre til å vanne blomstene. Å flytte inn i et nytt boligfelt er å få en ny tilværelse og nye venner i fanget. Du har kanskje ennå ikke møtt dine beste venner?

Prisliste

Enebolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 196,5m² 184,2m² 4 3 solgt solgt
Bolig 2 195,2m² 182,5m² 4 3 solgt solgt
Bolig 3 197m² 184,2m² 4 3 plantegninger 5 520 000,-

FrøylandsParken BKS17-1

solgt

   


FrøylandsParken BKS17-2

solgt

   


FrøylandsParken BKS17-3

BRA: 197 m 2

Pris

NOK 5 520 000,-

DRØMMEN OM LANDET

Mange drømmer ganske enkelt om å bo på landet. La ungene vokse opp i frisk luft. Kjenne naturen mer på kroppen. Nå kan du gjøre det – i FrøylandsParken.

NÆROMRÅDET

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no