fbpx
Ta kontakt Close

Hanna Kverneland

Mobil: 952 96 651
E-post: hanna.kverneland@dnbeiendom.no

Miriam Klungtveit

Mobil: 928 29 333
E-post: miriam.klungtveit@dnbeiendom.no
Dokumenter Close

Gabriel Edlandsvei 19, Orstad Utsyn BKS9

INNHOLDSRIK ENEBOLIG I REKKE
– OVER 3 ETASJER


Flott plassert på det nyetablerte boligområdet på Orstad. Boligen har en fint beliggenhet på feltet med stor endetomt.

Her går man tørrskodd fra garasjen og inn i egen bolig. Med hele 5 soverom, to stuer, to bad og vaskerom, har man med andre ord god plass til hele familien!

Velkommen til visning hver tirsdag kl 1630!

Sted: Klepp | Type: Enebolig i rekke | BRA:196m2 | Soverom: 5 | Prisantydning: 5 250 000,- + omk.

FLOTT FAMILIEBOLIG

Dette er en nyoppført bolig med god standard.
Sparklede og malte overflater på gips, med nøye fargevalg fra interiørarkitekt. 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i tørre rom, fliser på gulv og i dusjnisje på bad. Baderom med vegghengt toalett, dusjdører i herdet glass, Lind Bad Hilde hvit baderomsinnredning og speil med belysning. Lekker kjøkkeninnredning fra danske Aubo.

Denne boligen er innholdsrik og med mange kvaliteter.

 

NÆRT OG GODT – ORSTAD UTSYN

Orstad Utsyn er akkurat passe. Her ligger skole, idrettsanlegg og barnehage i trygg tusleavstand for små føtter. Arbeidsplasser, togstasjon, byer og bygder i akkurat behagelig avstand. Men kanskje viktigst av alt. Naturen ligger vegg i vegg med boligene i dette fantastiske landskapet. På toppen av Orstad – med utsyn over frodig jærlandskap, bugnende enger og vann. På toppen. Nært og godt.

ORSTADBYEN

Utbygging på Orstad er et resultat av at fylkeskommunen og de tre kommunene Sandnes, Time og Klepp har blitt enig om en overordnet plan for byveksten på Nord-Jæren. Stor befolkningsvekst i hele regionen legger press på landbruksjord. Det er i dette bildet en tenker seg å knytte sammen Ganddal og Kverneland i et sammenhengende storbyområde, eller ”bybånd”.

Det betyr at Orstad Utsyn kommer til å ligge i et spennende område som stadig vil få både flere innbyggere og flere arbeidsplasser. Med en slik utvikling følger også en vekst i både kulturliv, klubb- og foreningsliv, og altså et stadig mer variert fritidstilbud for både store og små. Utbyggingen av infrastrukturen i området vil i tillegg bidra til å gjøre Orstad enda mer sentralt, ikke minst med tanke på den planlagte veiforbindelsen fra Rv. 44 i vest til E39 ved Bråstein.

Prisantydning

5 250 000,-

MED JÆREN FOR DINE FØTTER!

Fra Orstad Utsyn er veien kort til gode turog naturopplevelser. Her er tre smakebiter: Fra Foss Eikeland, ca. 1 km fra Orstad Utsyn, kan du gå langs Ålgårdsbanen og Figgjoelva i retning Figgjo. Det er ca. 9 km tur -retur, og vel tilbake på Foss Eikeland anbefales en aldri så liten dypp i kulpen. En annen fin tur er langs kleppesiden av Frøylandsvatnet. Turen til Sandtangen er ca. 8,1 km og som kjent er det aldri noen skam å snu underveis.

NÆROMRÅDET

Det er godt å bo på Orstad! Ekstra godt for dere med barn. Korte, trygge avstander enten det er snakk om skolevei, levere i barnehage eller ulike fritidsaktiviteter. Alt er i behagelig avstand. Dette gir dere en effektiv hverdag slik at dere kan bruke tiden på det dere ønsker.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no