Ta kontakt Close
Janne Bore

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
E-post: janne.bore@em1sr.no

Anette Frafjord

Mobil: 95 79 72 64
E-post: Anette.frafjord@em1sr.no
Dokumenter Close

Hanabakken 25-33, Sandnes

SOLGT!


Nå er vi snart utsolgt for 5 store og innholdsrike boliger som er tilrettelagt for det gode liv. Denne siste boligen er ferdigstilt og innflytningsklar. Med 190 kvm fordelt over 3 etasjer og hele 5 soverom, får du mange gode muligheter. Hele boligen byr på gode løsninger med plass til å samle alle på et sted eller spre dere ut så en nesten føler seg alene hjemme. Legger du til en utsikt å skryte av, uteområde fra alle etasjer, god bodplass, egen carport og et nærområde som er sentralt, trygt og godt, så blir det lett å se seg selv og familien nyte det hele.

 

 

Sted: Sandnes | BRA: 190 m² | Type: Familiebolig | Soverom: 5 | Pris: Fra kr 5 390 000,-

GJENNOMTENKT OG PRAKTISK

To separate inngangsdører side om side, en til husets entré og en til vaskerommet som er perfekt etter trening eller utelek. Boligen har hele 5 soverom hvor du fort kan se andre muligheter om ikke du trenger alle 5. Hva med TV-/kjellerstue, hjemmekontor eller et innbydende gjesterom? I hver etasje finner du bad/WC og en dør til eget uteområde. Fra 2 etasje har du utgang til en romslig takterrasse, fra kjøkken/stue ut til innglasset balkong som trosser vær og årstider og sist men ikke minst, fra underetasjen, et 90 kvm stort og luftig uteområde med pergola. Her kommer du til å føle deg hjemme.

FELLES FJERMVARMEANLEGG.

Teknisk er boligene helt på topp med blant annet elles fjernvarmeanlegg gir boligene rimelig og behaglig oppvarming, og ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

SENTRALT OG LANDLIG

Turen til Sandnes sentrum går langs Gandsfjorden og forbi Hanabryggene, og det tar ikke mer enn fem minutter på sykkelsetet til kafeen Sandnes Brygge og sentrum. Byen har mye å by på – for stor og liten. Godt utvalg cafeer og spisesteder, et rikt utvalg butikker og ikke minst spennende Vitenfabrikken for de små og store. Ta turen innom biblioteket, bruk noen timer sammen på kino og bruk byen akkurat slik dere ønsker.

KORT VEI TIL ALT Spar Dagligvare: ca. 300 meter, Coop Extra: ca. 400 meter, Øygard ungdomsskole: ca. 600 meter, Elixia Hana: ca. 1 km, Hanatrappene: ca 1 km, Sandnes kulturhus: ca. 1,9 km, ”Ruten” og togstasjon: ca. 2,4 km, Langgadå: ca. 2,5 km, Kvadrat: ca. 8 km, Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 14 km, Universitetet i Stavanger: ca. 17 km, Stavanger sentrum: ca. 19 km

Prisliste

Enebolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Hanabakken 25 190m² 170m² 5 3 solgt solgt
Hanabakken 27 190m² 170m² 5 3 solgt solgt
Hanabakken 29 190m² 170m² 5 3 solgt solgt
Hanabakken 31 190m² 170m² 5 3 solgt solgt
Hanabakken 33 190m² 170m² 5 3 solgt solgt

Hanabakken 25

solgt

   


Hanabakken 27

solgt

   


Hanabakken 29

solgt

   


Hanabakken 31

solgt

   


Hanabakken 33

solgt

   


FRIOMRÅDER I NÆRHETEN

Turstien over Ulvanutane starter ved kunstgressbanen på Hanafjedlet. Derfra kan du gå i fint terreng helt inn til Gramstad- og Daleområdet, hvor du kan gå på vakre turstier i timesvis. Mulighetene er mange og Hanabakken er et supert utgangspunkt enten du vil trene med to hjul eller beina. Her bor du ved regionens kanskje mest varierte og spennende turområder. Utfordringene står i kø og sammen med venner eller familien er det bare å starte planleggingen av den neste turen.

Hanabakken 25-33, Sandnes

Meget innholdsrike boliger med utsikt og nærhet til byen.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no