Ta kontakt Close

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no
Dokumenter Close

Skiftesvikveien 77, Randaberg

INNFLYTNINGSKLAR

BOLIGDRØM VED FJORDEN


Boligen, som går over 2 plan, er inspirert av sin maritime beliggenhet. Boligen selges ferdig møblert med kvalitetsmøbler fra Bohus, gardiner og persienner i stue og en rekke oppgraderinger som: en-stavs eikeparkett, eiketrinn i trapp, helflisede bad, downlights med mer som gir et  ekslusivt uttrykk, ute som inne. Her venter en nøkkelferdig og innflytningsklar enebolig med en beliggenhet som oppfyller drømmer og en utsikt som lar deg drømme videre. Kort sagt et sted der alt er lagt til rette for å nyte – et sted man virkelig lever, som sjøen.

Sted: Randaberg | BRA: 157 m² P-rom 152m²  | Type: Enebolig | Soverom: 3 | Pris: Kr. 6 490 000,-

ALT NYTT!

Skiftesvikveien 77 er vår visningsbolig som leveres ferdig stylet med alt av møbler, senger, gardiner, pynt og ferdig uteområde med krukker og planter inkludert i prisen. Hørte jeg noen si nøkkelferdig.

NYDELIG UTSIKT

Den umiddelbare nærheten til sjøen og fjorden gjør Harestadvika til et særs attraktivt sted å bo. Boligen har nydelig utsikt, frisk sjøluft og gode solforhold. Kombinasjonen av maritim beliggenhet, landlige omgivelser, og smarte planløsninger gjør boligene i Harestadvika til ekte perler. Her har du hus og hytte i ett.

 

Prisliste

Enebolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Skiftesvikveien 77 157m² 148m² - - plantegninger 6 490 000,-

Skiftesvikveien 77

BRA: 157 m 2

Pris

NOK 6 490 000,-

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no