fbpx
Ta kontakt Close

Leif Jørgensen Kaarstad

Mobil: 93 68 98 76
E-post: leif@oster-hus.no
Dokumenter Close

Jåsund | BBB9 | Tananger

KJEKKE LEILIGHETER MED TO SOVEROM
LIKE VED POPULÆRE KRABBAVIGÅ


Å bo på Jåsund er perfekt for både single, par og familier. Nå selger vi åtte kjekke leiligheter for deg og dere som er en, to, tre eller kanskje fire? Leilighetene i 1. etasje har stor terrasse og egen hage. Leilighetene i 2. etasje har deilig balkong. Jåsund er populært og Krabbavigå en perle. Den flotte beliggenheten inviterer til fisking, padling, båtliv og bading. Nyt livet!

 

Visning på tomt hver tirsdag. Meld deg på!

Våre visninger skal være trygge for alle. Ta kontakt for å avtale tid.

Pris 2 650 000 * | BRA: 65 m2 | P-rom: 64 m2 | Soverom: 2 | Carport

FINE BOKVALITETER

Alle leilighetene er på 65 m2. De fire i første etasje har egen inngang til entré med god plass til garderobe. Herfra er dør til bad med dusj. Det er tilrettelagt for vaskemaskin/tørketrommel. Praktisk nok er badet noe skjermet fra stue/kjøkken-rommet. Dette rommet er kjernen i leiligheten. Kjøkkenet er plassert på midten, slik at det blir naturlig oppdeling med salong/TV-krok mot terrasse og hage i den enden av rommet, og spiseavdeling i den andre. Her er det også god plass for annen møblering. Fint kjøkken i modellen Venezia Hvit fra danske Aubo.

De to soverommene er skilt fra hverandre. Master bedrom har vindu mot terrassen på nesten 15 m2, med deilig hage i forlengelsen. På terrassen er det også en praktisk bod til hageredskaper og grillhansker.

De fire leilighetene i 2. etasje er identiske med de under, med to unntak: Terrassen på bakken er byttet med en deilig balkong. Herfra er det bare å nyte livet og den fine grønne og blå utsikten. Den andre forskjellen er at adkomsten går via trapp og svalgang. Du deler trappeoppgang kun med en annen leilighet.

I samtlige leiligheter er det tilrettelagt for bredbåndtilkobling. Du får 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i tørre rom, fliser på gulv i våtrom og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Carport er plassert på separat tomt der de åtte leilighetseierne i delfelt BBB9 har hver sin plass. Felles strømanlegg er tilrettelagt for elbil-lading.

FOLK TRIVES PÅ JÅSUND!

Jåsund og Krabbavigå er et meget populært område for alle som ønsker nærhet til naturen samtidig som det er kort vei til by og handel. Her bygger vi boliger for folk i alle livsfaser. Harmonisk plan skaper trivelig bomiljø. Rikelig med fellesareal bidrar til at du aldri trenger å bevege deg langt for å finne spennende lekeplasser og hyggelige treffpunkter. Området har hatt en eventyrlig vekst de siste 10 årene, og vil ha et innbyggertall på rundt 8000 i 2021. Det er direkte tilknytning til RV509. Noen få minutters kjøretur, og vips, så er du i Tananger, på Madla eller i Stavanger. Det er hyppige bussavganger retning Stavanger sentrum. En halv times tid, så er du i byen.

Bor du ved Krabbevigå, er det ganske naturlig å like krabbe. Ved Hafrsfjordbrua, bare noen minutter fra leiligheten, ligger Hafrsfjord Skalldyr og Fisk. Fiskebåten heter Konflikt, men navnet lyver: Her er det bare godsaker og god stemning. Helgemenyen er bestemt

EN PERLE AV EN BADESTRAND

Den unike beliggenheten mellom fjord og hav inviterer til opplevelser i det våte element. Fisking, padling, båtliv og bading. Opplev fjorden blank og morgenstille, eller kjenn vind og regn piske mot ansiktet når det stormer fra vest. Elementene byr på seg selv. Kontrastene skaper spenning og opplevelser. Populære Krabbavigå ligger like ved. Det er en perle, der badestrand, sandvolleybane og grillhytte er planlagt. Ganske sikkert en favoritt både om sommeren og resten av året.

Prisliste

Leilighet

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Leilighet 1 65m² 64m² 2 1 solgt solgt
Leilighet 2 65m² 64m² 2 1 solgt solgt
Leilighet 3 65m² 64m² 2 1 solgt solgt
Leilighet 4 65m² 64m² 2 1 solgt solgt
Leilighet 5 65m² 64m² 2 2 plantegninger 2 650 000
Leilighet 6 65m² 64m² 2 2 solgt solgt
Leilighet 7 65m² 64m² 2 2 solgt solgt
Leilighet 8 65m² 64m² 2 2 plantegninger 2 650 000

Jåsund BB9, Leilighet 1

solgt

   


Jåsund BB9, Leilighet 2

solgt

   


Jåsund BB9, Leilighet 3

solgt

   


Jåsund BB9, Leilighet 4

solgt

   


Jåsund BB9, Leilighet 5

BRA: 65 m 2

Pris

NOK 2 650 000

Jåsund BB9, Leilighet 6

solgt

   


Jåsund BB9, Leilighet 7

solgt

   


Jåsund BB9, Leilighet 8

BRA: 65 m 2

Pris

NOK 2 650 000

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no