Ta kontakt Close
Janne Bore

Janne Bore

Mobil: 920 62 308
E-post: janne.bore@em1sr.no
Hege K Dahl

Hege K. Dahl

Mobil: 906 29 169
E-post: hege.kyllingstad.dahl@em1sr.no
Jan Einar Thesen

Jan Einar Thesen

Mobil: 917 03 533
E-post: jan.einar.thesen@em1sr.no
Dokumenter Close

Jåsundtoppen 16, Jåsundtoppen

ENEBOLIG I KJEDE
KUN 1 IGJEN!


Her skal vi utvikle morgendagens hjem, med skreddersydde og familievennlige løsninger for travle hverdager. Og ikke nok med det, alle boligene får en helt unik plassering mellom hav, sjøbad, åkre, gårder og badestrender. Jåsund ligger ved Hafrsfjord i Sola kommune. Tidligere har vi bygget flere felt på Jåsund med storsuksess. Jåsund er et område i sterk utvikling, og planene inneholder både skole og butikk. Kollektivtrasé og barnehage er allerede på plass.

Sted: Sola | BRA: 142 m² | Type: Enebolig i kjede | Soverom: 3 | Pris: Fra kr 4 390 000,-

HELT NY BOLIG KLAR FOR DIN SIGNATUR

Kjøper du ny bolig av oss før den er ferdigstilt, får du mange muligheter til å tilpasse materialvalg og interiørløsninger sammen med oss og våre faste, dyktige samarbeidspartnere. I disse boligene får du blant annet et tidsriktig kjøkken og et moderne baderom med i leveransen. Du kan dessuten velge om du vil ha boligen overlevert nøkkelferdig eller om du vil redusere prisen gjennom egeninnsats på gulv- og malerarbeid.

SENTRALT MED KORT VEI TIL DET MESTE

I tillegg til flott natur, ligger den nye bydelen sentralt nok til at du enkelt kan nå det du trenger av skoler, barnehager, butikker, helse- og servicetilbud – samtidig som du får alle fordelene av å bo landlig. Like ved ligger både gartneri med utsalg og hagesenter. Dagligvarehandelen gjør du på Sunde, like over broen, eller i Tananger. Helgehandel og shopping gjøres på AMFI Madla, i Sola sentrum eller i Stavanger. Jobber du på Forus eller i Sandnes er det også korte kjøreavstander.

Se film fra Jåsundtoppen her.

Prisliste

Eneboliger i kjede

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Jåsundtoppen 20 142m² 127,5m² 3 2 solgt solgt
Jåsundtoppen 18 142m² 127,5m² 3 2 solgt solgt
Jåsundtoppen 16 142m² 127,5m² 3 2 plantegninger 4 390 000,-

Jåsundtoppen 16

BRA: 142 m 2

Pris

NOK 4 390 000,-

Jåsundtoppen 18

solgt

   


Jåsundtoppen 20

solgt

   


BARNEVENNLIG OG TRYGT NABOLAG

Nabolaget er trygt for de små, med lekeplasser, fotballbane, tursti og friområder. Det er planlagt både egen skole og barnehager på Jåsund, i tillegg til at beboerne her får et fullverdig kollektivtilbud med busstrasé like ved boligene. Denne tar deg til Tananger sentrum, skole m.m. Her slipper man å ferdes på hovedveien om man ikke ønsker det. Like bortenfor, mellom bebyggelse og hav kommer det en attraktiv tursti langs kysten. Det er allerede etablert en flott sti langs Hafrsfjord retning Madlasandnes. Kyststien fra Hafrsfjord bru til Tananger sentrum er under arbeid, og vil gå like nedenfor boligene. Samtidig jobbes det med en tursti langs Hafrsfjord i retning Tananger og Sola. Etter hvert skal man kunne gå rundt hele den berømte fjorden,hvor man kan beskue fornminner, bondegårder, dyr og et rikt fugleliv.

VELKOMMEN TIL JÅSUNDTOPPEN

Vi i Øster Hus bygger det nye nabolaget på toppen av Jåsund – Jåsundtoppen.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no