Ta kontakt Close

Bjarne Langeland

Mobil: 911 21 577
E-post: Bjarne.Langeland@dnbeiendom.no
Cecilie Grimsrud

Cecilie Grimsrud

Mobil: 958 93 290
E-post: cecilie.grimsrud@dnbeiendom.no
Dokumenter Close

Storrvegen 26-38, Klepp N12 B5

ENEBOLIGER MED DOBBEL GARASJE
KUN EN IGJEN!


Her får du tre eller fire soverom, to stuer, to bad, eget vaskerom, dobbel garasje og en romslig takterrasse. Ikke rart disse boligene er så populære!

Sted: Klepp | BRA: 187 m² | Type: Eneboliger | Soverom: 3-4 | Pris: Fra Kr 4 660 000,-

VELKOMMEN TIL KLEPP!

Med familievennlig beliggenhet mener vi selvsagt at det skal være kort vei til barnehager, skoler og lekeplasser, men også at foreldrene i huset skal ha det de trenger i nærheten. Fra boligområdet Klepp N12 tar det bare noen minutter til kjøpesenteret Jærhagen og Klepp sentrum, dagligvarebutikker og de flotte turområdene i Kleppelunden. I tillegg er det ikke lange kjøreturen til Sandnes, Forus og Bryne – praktisk hvis familiens voksne jobber andre steder enn i Klepp.

SJU ENEBOLIGER MED DOBBEL GARASJE

Øster Hus startet utbyggingen av Klepp N12 i 2013 og i dag er de første boligene overlevert og innflyttet. De sju eneboligene som nå er for salg er i delfelt B5 og dette er det siste byggetrinnet i denne delen av utbyggingen. Klepp N12 består ellers av en fin miks av boligtyper. Her finner du boliger for alle aldersgrupper: leiligheter, rekkehus, eneboliger i rekke og eneboliger. Flere lekeplasser og grønne fellesområder er etablert, og feltets største fellesområde grenser til B5. Dermed kan du her få godt med luft og plass foran din nye enebolig.

Prisliste

ENEBOLIGER

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 183m² 133m² 3 - 4 2 solgt solgt
Bolig 2 183m² 64.6m² 1 1 solgt solgt
Bolig 3 183m² 133m² 3 - 4 2 solgt solgt
Bolig 4 183m² 64.6m² 1 1 solgt solgt
Bolig 5 183m² 133m² 3 - 4 2 plantegninger 4 660 000,-
Bolig 6 183m² 64.6m² 1 1 solgt solgt
Bolig 7 183m² 64.6m² 1 1 solgt solgt

Bolig 1

solgt

   


Bolig 2

solgt

   


Bolig 3

solgt

   


Bolig 4

solgt

   


Bolig 5

BRA: 183 m 2

Pris

NOK 4 660 000,-

Bolig 6

solgt

   


Bolig 7

solgt

   


SMART ENERGILØSNING

De nye boligene i Klepp N12 har vannbåren varme gjennom fjernvarme som energiløsning. Enkelt fortalt er et fjernvarmeanlegg et sentralvarmeanlegg som forsyner bygninger med varmt vann til oppvarming og varmt tappevann. Fjernvarme baserer seg på fornybar energi, og i Klepp N12 er det deponigass fra Sele som er energikilden

DET ER GODT Å BO I KLEPP!
Med ny bolig på Klepp N12 ligger alt til rette for at du og dine skal få det godt. Kjøpesenteret Jærhagen har det du trenger både til hverdag og fest. Her finnerdu blant annet en av distriktets flotteste Coop Megabutikker, klesbutikker, frisør, treningssenter, bank, apotek, vinmonopol og en skøytebane som holder åpent fra november til april hvert år. Kjekt å ha i nabolaget!
SENTRALE KLEPP
Med både barnehager og skoler i nærheten får du enkel logistikk selv i de travleste morgentimer. Og når barnevakten er bestilt, så har mor og far gode muligheter til en joggetur i vakre Kleppelunden, en god sykkeltur rundt Frøylandsvatnet eller Orrevatnet, eller kanskje en rolig luftetur på Borestranden.

NYT LIVET

PÅ KLEPP N12 UTENDØRS

Alle eneboligene i delfelt B5 får store og gode takterrasser som ligger over garasjen. På takterrassen får man også en utvendig bod på cirka 4,5 m². Svært praktisk for lagring av grill og solstoler!

TIDENES BESTE BETALINGSBETINGELSER! KR 0,- VED KONTRAKT OG FASTE PRISER.

Kjøper du bolig av oss i Øster Hus tar vi regningen for finansieringen i hele
byggeperioden, helt frem til innflytting. Du betaler kr. 0,- ved signering av kontrakt, altså ingenting før du flytter inn. Hos oss er det heller ingen indeksregulering. LAVE OMKOSTNINGER: Ved kjøp av brukt bolig må du betale 2,5 % ekstra av hele kjøpesummen. Ved kjøp av ny bolig betaler du kun 2,5 % av tomteverdien.

ØSTER HUS – PROFFE FRA A TIL Ø!

Vårt slagord betyr at vi i Øster Hus skal være proffe i alt vi gjør. Vi leverer boliger, men vi bygger ikke hjem. Det er du som gjør boligen til et hjem. Det er du som står for Å. Du som kunde skal forvente en problemfri prosess, godt håndverk, overlevering til avtalt tid og pris, samt et slutt- produkt av god kvalitet. Du skal få boligen din slik du har sett den for deg.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no