fbpx
Ta kontakt Close

Bjarne Edland

Mobil: 474 86 895
E-post: edland@proaktiv.no

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no
Dokumenter Close

Kodlidalen ⎮ B12 ⎮Ålgård

LETTSTELTE OG PRAKTISKE ENEBOLIGER
PÅ KREMPLASSEN PÅ ÅLGÅRD


Nå kan dere kjøpe huset mor, far og alle kidsa drømmer om. Kodlidalen er en kremplass. Beliggenheten er super med tanke på barnehage, skoler og idrett. Er du glad i fjell og mark, starter turen på din egen trapp. Så bra plass fortjener like bra hus. Vi byr på supereffektive eneboliger med spennende uttrykk og masse godt innhold.

 

Visning på tomt hver tirsdag. Meld deg på!

Våre visninger skal være trygge for alle. Ta kontakt for å avtale tid.

Sted: Ålgård | Type: Enebolig | BRA: 156 m2  | P-ROM: ca. 142 m2 | Tomt: 232-336 m2 | Soverom: 4 | Pris: fra kr 4 190 000

PLASS TIL MANGE

Eneboligene er godt tilrettelagt, uansett hvilken livsfase dere befinner dere i. De er lettstelte og praktiske. Med plass nok til ganske så store familier. Boligene har god tilgjengelighet, med enkel adkomst og en planløsning over to etasjer. I tilgjengelige ligger også at du har alle funksjoner på ett plan, i tilfelle det blir et behov. Kjøkken og stue er plassert i 1. etasje. Veldig praktisk når storhandelen skal bæres fra bilen til kjøleskapet. Det er fire soverom i huset. Ett ligger i 1. etasje, de tre øvrige i etasjen over. To av dem er ekstra store, det ene har også egen garderobe. Det er ett bad i hver etasje, der det største har mulighet for badekar. Det minste er kombinert bad og vaskerom. I annen etasje ligger oppholdsrom nummer to. Et stort og godt rom med utgang til terrasse. Dette blir fort et populært reir for ungdommene i huset

TRE GODE UTEPLASSER

Husene er plassert slik at uteområdet på vestsiden blir skjermet mot resten av feltet. I tillegg til hagen på bakkeplan, er det blitt plass til to terrasser i andre etasje. Carporten står på din egen tomt. Fra denne er det inngang til sportsboden som er integrert i huset. Alt er lagt til rette for å gjøre hverdagen god for en aktiv familie. I dag setter vi fritiden høyt og søker enkelt bolighold. Det får du i Kodlidalen.

Det er gode tilpasningsmuligheter når det gjelder farger, tilvalg på kjøkkenet osv. Det er du som skaper ditt og bare ditt hjem. Boligene blir levert med Royalimpregnert kledning og en fasade som er enkel å vedlikeholde. Av de sju boligene i dette delfeltet, har de to husene på endene noe større tomt. Perfekt for dere med de grønneste fingrene!

FAVORITTEN KODLI

Kodlidalen er riktig beliggenhet for deg som søker enkelhet i en travel hverdag. Gjennom de siste 15 årene har området rundt Kodli blitt den absolutt foretrukne plasseringen for gjesdalbuen. Her bor du i kontakt med naturen. Samtidig er det bare et steinkast til barnehager, barneskole og ungdomsskole. Etter at byggingen av flerbrukshallene nå er ferdig, har dere absolutt alt dere trenger i umiddelbar nærhet. Barna kan selv gå til trening, enten det er fotball, håndball, friidrett eller svømming som gjelder. Praktisk både for foreldre og besteforeldre som vil være tett på barnebarna i hverdagen.

Nærmeste barnehage er Kodlidalen, men i nærområdet ligger også barnehagene Fiskebekk, Solås og Flassabekken. Har barna glemt gymklær eller matpakka når skolen starter, er det bare en kort tur hjem i friminuttet. Kanskje er det nettopp denne plasseringen som gjør at det holder med én bil i familien?

FLOTTE FRITIDSMULIGHETER

Kodlidalen er fint for barnefamilier – og alle andre fine folk. Området byr på flere flotte turområder. Hvor mange ganger klarer du gå til toppen av Kodlifjell? Skriv deg inn i boken på toppen, og ta turen videre til Håfjell om du vil ha en skikkelig treningsøkt. Turstien til Flassavatnet er mindre krevende og byr på flott natur og sandstrand. Eller hva med et kveldsbad i solnedgangen i Rotatjørn? Mulighetene er mange og bilen kan gjerne stå hjemme. Gjesdal er også kjent for sitt store utvalg av fritidsaktiviteter for de minste, med etablerte idrettslag og spennende kulturelle innslag.

SENTRUM EN PRISVINNER!

På Ålgård skjer det mye spennende i sentrum. I 2019 fikk nye sentrum Statens pris for byggkvalitet: “Et nytt, mangfoldig og spennende sentrum for folk i alle aldre“, sa statsråd Monica Mæland som delte ut prisen. Foruten et helt nytt sentrum, med torg, skaterampe, bystrand, stor handelsaktivitet og flere nye spisesteder, har Gjesdal kommune store naturopplevelser å by på like utenfor døren. Etter at turstiene i sentrum nå er etablert og opparbeidet, har man et stort utvalg av turer med utgangspunkt i den gamle jernbanen. Langs denne ruten er det sykkelsti som kan ta deg helt til Sandnes. Om vinteren er Brekko et meget populært skisted. Herlig med lysløype bare 20 minutters kjøring fra leiligheten. I det hele tatt er det masse muligheter for tur- og treningsglade.

Den nye tunellen sørger for enkel og rask adkomst til E39 og jobb eller hytte. Butikkhandelen tar du på vei hjem, enten på Rema1000 ved Meierikrossen, eller på Coop Extra. Nye bedrifter på Skurve gir stadig flere arbeidsplasser, med enkel adkomst uten kostbare bomveier.

Prisliste

Eneboliger

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 156m² 142m² 4 (5) - solgt solgt
Bolig 2 156m² 142m² 4 (5) - plantegninger 4 190 000
Bolig 3 156m² 142m² 4 (5) - plantegninger 4 190 000
Bolig 4 156m² 142m² 4 (5) - plantegninger 4 240 000
Bolig 5 156m² 142m² 4 (5) - plantegninger 4 240 000
Bolig 6 156m² 142m² 4 (5) - plantegninger 4 240 000
Bolig 7 156m² 142m² 4 (5) - solgt solgt

Kodlidalen B12 – Bolig 1

solgt

   


Kodlidalen B12 – Bolig 2

BRA: 156 m 2

Pris

NOK 4 190 000

Kodlidalen B12 – Bolig 3

BRA: 156 m 2

Pris

NOK 4 190 000

Kodlidalen B12 – Bolig 4

BRA: 156 m 2

Pris

NOK 4 240 000

Kodlidalen B12 – Bolig 5

BRA: 156 m 2

Pris

NOK 4 240 000

Kodlidalen B12 – Bolig 6

BRA: 156 m 2

Pris

NOK 4 240 000

Kodlidalen B12 – Bolig 7

solgt

   


NÆROMRÅDET

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no