fbpx
Ta kontakt Close

Bjarne Edland

Mobil: 474 86 895
E-post: edland@proaktiv.no

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no
Dokumenter Close

Kodlidalen

FLOTTE FAMILIEBOLIGER
PÅ ÅLGÅRD


Snart kan dere kjøpe huset mor, far og alle kidsa drømmer om! I Kodlidalen bor dere nær barnehager, skoler, idrettsanlegg, buss og masse natur. Vi gleder oss til å vise fram supereffektive eneboliger, rekkehus og leiligheter med spennende uttrykk og store vindusflater!

Meld interesse i dag!

Sted: Ålgård | Type: Eneboliger og rekkehus

Et kremområde

Prosjektutvikler har stor tro på det nye boligfeltet i Kodlidalen.
–Dette er et kremområde på Ålgård. Beliggenheten er enestående med tanke på barnehage, skoler og idrett og skoler. Er du glad i fjell og mark, starter turen på din egen trapp. For førstegangsetablerere må dette være midt i blinken, sier prosjektlederen som er i finishen med de første boligene.

Rekkehus og leiligheter

Øster Hus er tildelt tre regulerte felt, ett med eneboliger, ett med rekkehus og ett leilighetsprosjekt.

Rekkehusprosjektet er planlagt å komme for salg like over sommeren. Planleggingen av leilighetsfeltet er også godt i gang.

Eneboliger med plass til mange

Eneboligene har plass til ganske så store familier. De er på supereffektive 142 m2, sånn cirka. Alle centimeterne er ikke finregnet. Her kan vi friste med 4-5 soverom, 2 stuer/oppholdsrom, 2 bad og separat vaskerom. Hage og takterrasse hører også med. Carporten står på din egen tomt. Alt er lagt til rette for å gjøre hverdagen enkel for en travel barnefamilie.

Begynner å ta form

Kodlidalen blir et boligfelt med god variasjon uten at det dermed blir rotete.
Vi er opptatt av helhet og at ting skal henge sammen. Infrastrukturen i Kodlidalen begynner å synes, noe som gjør at interesserte lettere kan se for seg hvordan det kommer til å bli. Så snart området avtegner seg, kommer det flere boligkjøpere på banen.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no