fbpx
Ta kontakt Close

André Jørgensen

Mobil: 959 00 757
E-post: andre@proaktiv.no

Bjarne Edland

Mobil: 474 86 895
E-post: edland@proaktiv.no
Dokumenter Close

Kodlidalen

FLOTTE FAMILIEBOLIGER
PÅ ÅLGÅRD


Snart kan dere kjøpe huset mor, far og alle kidsa drømmer om! I Kodlidalen bor dere nær barnehager, skoler, idrettsanlegg, buss og masse natur. Vi gleder oss til å vise fram supereffektive eneboliger, rekkehus og leiligheter med spennende uttrykk og store vindusflater!

Meld interesse i dag!

Sted: Ålgård | Type: Rekkehus

6 rekkehus kommer for salg!

Tidlig høst ser vi for oss å legge ut 6 rekkehus på B14 feltet for salg. Rekkehusene er ca 160 m2 i BRA og går over 3 etasjer. Her vil det være mulighet for å lage til en hybel. Ellers er det 3 soverom med mulighet for det 4., det er 3 oppholdsrom, og 2 bad – her vil det også være mulig å lage det 3. Ellers har boligene eget vaskerom. Innholdsrike og fleksible.

Meld interesse så sender vi mer informasjon.

Et kremområde

Prosjektutvikler har stor tro på det nye boligfeltet i Kodlidalen.
–Dette er et kremområde på Ålgård. Beliggenheten er enestående med tanke på barnehage, skoler og idrett og skoler. Er du glad i fjell og mark, starter turen på din egen trapp. For førstegangsetablerere må dette være midt i blinken, sier prosjektlederen som er i finishen med de første boligene.

Rekkehus og leiligheter

Øster Hus er tildelt tre regulerte felt, ett med eneboliger, ett med rekkehus og ett leilighetsprosjekt.

Begynner å ta form

Kodlidalen blir et boligfelt med god variasjon uten at det dermed blir rotete.
Vi er opptatt av helhet og at ting skal henge sammen. Infrastrukturen i Kodlidalen begynner å synes, noe som gjør at interesserte lettere kan se for seg hvordan det kommer til å bli. Så snart området avtegner seg, kommer det flere boligkjøpere på banen.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no