fbpx
Ta kontakt Close

Christian H. Skjelbakken

Mobil: 915 28 850
E-post: christian.skjelbakken@dnbeiendom.no

Bente Aasland

Mobil: 454 88 800
E-post: bente.aasland@dnbeiendom.no
Dokumenter Close

Nore Sunde | BKS12 bolig 6 | Stavanger

FIRE LEILIGHETER I REKKE
TERRASSE OG HAGE ELLER BALKONG OG EKSTRA GOD TAKHØYDE?


Den nye og spennende bydelen Nore Sunde vokser fram. Mange har allerede flyttet inn. Nå får du som er på jakt etter en romslig og praktisk bolig, nye sjanser. Delfeltet BKS 12 bolig 6 består av fire godt løste leiligheter i rekke. To på bakkeplan, to i toppetasjen – altså andre. Fint vendt mot sørøst og sola. Du flytter inn i en sprek arkitektonisk helhet. En livlig landsby med nye kvaliteter. Om du er enestående, dere er et par eller en liten familie – dette er boliger å trives i!

Visning på tomt hver tirsdag. Meld deg på!

Våre visninger skal være trygge for alle. Ta kontakt for å avtale tid.

Sted: Stavanger | Type: Leiligheter i rekke | BRA: 57 m2 | P-rom: 52 m2 | 2 soverom | Pris: Fra kr 2 650 000

RIKELIG MED GRØNTOMRÅDER

Du vil få rikelig med grøntområder i nærheten. Både fordi Nore Sunde ligger landlig til, men også fordi du har gåavstand til Hålandsvatnet og Store Stokkavatn. I tillegg vil Nore Sundes eget atrium (fellesområdet mellom byggene) gi beboerne her et grønt og parklignende pusterom i hverdagen, rett utenfor stuedøren. Med andre ord flotte boforhold og meget gode oppvekstsvilkår for barn.

 

ROMSLIGE OG MODERNE

Velg mellom leilighet med uteplass med terrasse og privat hage eller toppetasjen med herlig balkong på nesten 10 m2 og meget god takhøyde i stue/kjøkken. Leilighetene er romslige og moderne. Du får åpen kjøkkenløsning, to soverom som for privatlivets fred er plassert i hver sin ende av leiligheten, og en praktisk innvendig bod.

Leilighetene er gjennomgående og lyse, med lekre materialvalg både inne og ute. Inne får du listfritt tak og 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett, fliser på baderomsgulv, i dusjsone samt på gulvet i bod. Hvitt kjøkken leveres fra den danske kvalitetsleverandøren Aubo. Leilighet A og B får vannbåren gulvvarme på bad/ vaskerom og i stue/ kjøkken, og leilighet C og D får vannbåren gulvvarme på bad/vaskerom og konvektorovn i stue/ kjøkken. Ute får du spennende trearkitektur, med fasader som har spenstige former og lekre detaljer.

Boligene har inngangspartier mot bilfrie og trygge fellesområder. Det er flere kjekke og sosiale fellesområder for store og små å velge mellom – alle helt bilfrie. Leke- og sitteplasser ligger lunt mellom byggene og danner et aktivt atrium for deg og dine.

Parkeringsplassen din er i lukket garasjeanlegg hvor du også har din egen sportsbod i bakkant. Trygt og praktisk. Sykkelparkering er det selvsagt også tilrettelagt for. Flere gjesteparkeringsplasser like ved.

NÆR NATUREN, TETT PÅ BYEN

På Nore Sunde, en ny bydel med etter hvert 600 boliger, får du i pose og sekk. Boligfeltet har nemlig en tilbaketrukket beliggenhet – men ligger samtidig i en sørvendt og solrik skråning helt øverst i terrenget. Skjermet for støy, men ikke for sol. Alle boligene får derfor gode solforhold fra egen terrasse/balkong, hvor du i høyden kan nyte den flotte utsikten mot Tananger og Hafrsfjord.

På Nore Sunde er du helt tett på naturen. Friområdene rundt Hålandsvatnet og Store Stokkavatn er like ved – med masse flotte turmuligheter. Samtidig er det yrende bylivet i Stavanger kun 15 minutter unna med buss.

Din nye leilighet ligger sentralt til de aller fleste servicetilbud. I umiddelbar nærhet har du barneskolene Sunde og Kvernevik samt Smiodden ungdomsskole, en rekke barnehager og ikke minst dagligvarebutikker som Rema 1000 og Kiwi. Svømmehall og idrettsanlegg er et par minutter fra boligene. Ønsker du et større utvalg av butikker, er det ikke lange biten til AMFI Madla, et senter som inneholder over 80 spennende butikker. Her ligger også populære Madla handelslag.

Fra Madlakrossen kommer du deg kjapt videre til byen, Universitetet i Stavanger eller Forus. Det gjør du også gjør fra Sunde. Bussen har hyppige avganger til sentrum. Det tar heller ikke mange minuttene på sykkelsetet, via flotte sykkelstier. Du når byen på rundt 30 minutter, selv i et behagelig tempo.

Prisliste

Leiligheter

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Leilighet 6A 57m² 52m² 2 1 plantegninger 2 650 000
Leilighet 6B 57m² 52m² 2 1 plantegninger 2 650 000
Leilighet 6C 57m² 52m² 2 2 plantegninger 2 650 000
Leilighet 6D 57m² 52m² 2 2 plantegninger 2 650 000

Nore Sunde BKS12 – Bolig 6, Leilighet A

BRA: 57 m 2

Pris

NOK 2 650 000

Nore Sunde BKS12 – Bolig 6, Leilighet B

BRA: 57 m 2

Pris

NOK 2 650 000

Nore Sunde BKS12 – Bolig 6, Leilighet C

BRA: 57 m 2

Pris

NOK 2 650 000

Nore Sunde BKS12 – Bolig 6, Leilighet D

BRA: 57 m 2

Pris

NOK 2 650 000

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no