Ta kontakt Close

Hanna Kverneland

Mobil: 952 96 651
E-post: hanna.kverneland@dnbeiendom.no

Miriam Klungtveit

Mobil: 928 29 333
E-post: miriam.klungtveit@dnbeiendom.no
Dokumenter Close

Gabriel Edlandsvei 69-77, Orstad Utsyn BKS10

SISTE SJANSE! ENEBOLIG I REKKE
MED GARASJE OG TAKTERRASSE


Vi har kun 1 bolig igjen i delfelt BKS10. Boligen er på 147 m² BRA fordelt på to etasjer. Med kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg og ikke minst nydelig kulturlandskap er dette et perfekt sted for barn å vokse opp.

Velkommen til visning hver tirsdag kl.16.30 eller etter avtale.

Sted: Klepp | BRA: 147 m² | Type: Enebolig i rekke | Soverom: 3 | Pris: Fra kr. 3 990 000,-

NÆRT OG GODT – ORSTAD UTSYN

Orstad Utsyn er akkurat passe. Her ligger skole, idrettsanlegg og barnehage i trygg tusleavstand for små føtter. Arbeidsplasser, togstasjon, byer og bygder i akkurat behagelig avstand. Men kanskje viktigst av alt. Naturen ligger vegg i vegg med boligene i dette fantastiske landskapet. På toppen av Orstad – med utsyn over frodig jærlandskap, bugnende enger og vann. På toppen. Nært og godt.

ORSTADBYEN

Utbygging på Orstad er et resultat av at fylkeskommunen og de tre kommunene Sandnes, Time og Klepp har blitt enig om en overordnet plan for byveksten på Nord-Jæren. Stor befolkningsvekst i hele regionen legger press på landbruksjord. Det er i dette bildet en tenker seg å knytte sammen Ganddal og Kverneland i et sammenhengende storbyområde, eller ”bybånd”.

Det betyr at Orstad Utsyn kommer til å ligge i et spennende område som stadig vil få både flere innbyggere og flere arbeidsplasser. Med en slik utvikling følger også en vekst i både kulturliv, klubb- og foreningsliv, og altså et stadig mer variert fritidstilbud for både store og små. Utbyggingen av infrastrukturen i området vil i tillegg bidra til å gjøre Orstad enda mer sentralt, ikke minst med tanke på den planlagte veiforbindelsen fra Rv. 44 i vest til E39 ved Bråstein.

Prisliste

Eneboliger i rekke

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 5 147m² 119m² 3 - solgt solgt
Bolig 4 147m² 119m² 3 - solgt solgt
Bolig 3 147m² 119m² 3 - solgt solgt
Bolig 2 147m² 119m² 3 - solgt solgt
Bolig 1 147m² 119m² 3 - plantegninger 3 990 000,-

Bolig 1

BRA: 147 m 2

Pris

NOK 3 990 000,-

Bolig 2

solgt

   


Bolig 3

solgt

   


Bolig 4

solgt

   


Bolig 5

solgt

   


MED JÆREN FOR DINE FØTTER!

Fra Orstad Utsyn er veien kort til gode turog naturopplevelser. Her er tre smakebiter: Fra Foss Eikeland, ca. 1 km fra Orstad Utsyn, kan du gå langs Ålgårdsbanen og Figgjoelva i retning Figgjo. Det er ca. 9 km tur -retur, og vel tilbake på Foss Eikeland anbefales en aldri så liten dypp i kulpen. En annen fin tur er langs kleppesiden av Frøylandsvatnet. Turen til Sandtangen er ca. 8,1 km og som kjent er det aldri noen skam å snu underveis.

NÆROMRÅDET

Det er godt å bo på Orstad! Ekstra godt for dere med barn. Korte, trygge avstander enten det er snakk om skolevei, levere i barnehage eller ulike fritidsaktiviteter. Alt er i behagelig avstand. Dette gir dere en effektiv hverdag slik at dere kan bruke tiden på det dere ønsker.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no