fbpx
Ta kontakt Close

Leif Jørgensen Kaarstad

Mobil: 93 68 98 76
E-post: leif@oster-hus.no
Dokumenter Close

Øygarden B3.1 BK9, Sandnes

6 KJEKKE FAMILIEBOLIGER
MYE HUS FOR PENGENE


På Øygarden, mellom Hana og Austrått, vokser det fram et nytt boområde med masse kvaliteter. Asfalten går over i det grønne. Det er kort vei inn i naturen, få kilometer ned bakken til Sandnes sentrum. Bussen går ofte, så bilen kan stå mye i p-kjelleren. Over bakken blir det trygt og godt for små og store. Her har vi nå 6 rekkehus på 99 m² BRA med 3 soverom skapt for småbarnsfamilier for salg!

 

Visning på vårt kontor i Sandnes. Meld deg på!

Våre visninger skal være trygge for alle. Ta kontakt for å avtale tid.

Sted: Sandnes | Type: Rekkehus | BRA: 99 m| Soverom: 3 | Pris fra: 3 290 000,-

Mange kvaliteter på få kvadrat

Det betyr god bolig til god pris! På Øygarden skal vi bygge rekkehus der familien er tenkt på i alt: Sportsbod rett utenfor inngangsdøra, stort separat vaskerom og gjestetoalett rett innenfor, stue/kjøkken nede og loftstue oppe. I annen etasje er det også tre soverom og romslig bad. Parker egen bil under bakken. Gjester får sitt eget p-område.

Attraktive Øygarden

Øygarden er attraktivt i seg selv. Et helt nytt boligområde som ferdig utbygd vil telle 550 boliger. Her er det gode tilbud til beboere i alle livsfaser. Trygge lekeområder inviterer til aktivitet. Det er kort vei til nærbutikker, barnehager og barneskoler. Til Øygarden ungdomsskole tar det rundt 5 minutter å gå. Velg og vrak det beste fra bydelene Austrått og Hana.

Flott natur østover

Det grønne landskapet ligger foran deg. Marker og fjell. Ro og fred. Ta med små og store på tur i skogen. Ta på deg joggeskoene, sett på headsettet og jogg innover i vakre Melshei. I dette turområdet er det massevis av spennende muligheter for hele familien. Er du glad i naturen, finner du det meste du kan ønske deg i nærheten.

Fin by ned bakken mot vest

Rusleturen ned til sentrum er kort. Litt verre når du skal hjem igjen og opp bakken, men bussene er mange og kjører ofte. I sentrum venter det effektive toget på deg. Nye Ruten blir en kjempefin møteplass. Sandnes byr på spennende spisesteder og kjekke butikker. Her kan du gå på kino, kose deg med en musikal i Sandnes kulturhus eller besøke det nye rådhuset. Om sommeren er Vågen mingleplassen, med turister, gjestehavn, serveringer, god stemning og Blink-festival.

Prisliste

Rekkehus

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 99m² 93m² 3 - solgt solgt
Bolig 2 99m² 93m² 3 - plantegninger 3 290 000,-
Bolig 3 99m² 93m² 3 - solgt solgt
Bolig 4 99m² 93m² 3 - plantegninger 3 290 000,-
Bolig 5 99m² 93m² 3 - solgt solgt
Bolig 6 99m² 112m² 3 - solgt solgt

Øygarden B3.1 BK9 – Bolig 1

solgt

   


Øygarden B3.1 BK9 – Bolig 2

BRA: 99 m 2

Pris

NOK 3 290 000,-

Øygarden B3.1 BK9 – Bolig 3

solgt

   


Øygarden B3.1 BK9 – Bolig 4

BRA: 99 m 2

Pris

NOK 3 290 000,-

Øygarden B3.1 BK9 – Bolig 5

solgt

   


Øygarden B3.1 BK9 – Bolig 6

solgt

   


Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no