Ta kontakt Close
Cecilie Grimsrud

Cecilie Grimsrud

Mobil: 958 93 290
E-post: cecilie.grimsrud@dnbeiendom.no

Hanna Kverneland

Mobil: 952 96 651
E-post: hanna.kverneland@dnbeiendom.no
Dokumenter Close

Raunåkervegen 30, Undheim

REKKEHUS I LANDLIGE
OG TRIVELIGE OMGIVELSER


Nesten helt på toppen av jæren. Høgjæren. Frodig landskap. Enger, fjelltopper, elver og steingarder. her bygger vi ditt nye hjem. Raunåker har vært et populært område. Her har vi solgt både leiligheter og rekkehus. Nå har vi ett av rekkehus på 120 m2 igjen for salg. Dette er siste delfelt i Raunåkervegen og derfor siste sjanse.

Sted: Undheim | BRA: 120 m² | Type: Rekkehus | Soverom: 3 | Pris: kr 3 040 000,-

VELKOMMEN TIL RAUNÅKERVEGEN

Innerst i Raunåkervegen på Undheim, i Time kommune, har vi bygget et dynamisk og helhetlig boområde med vakre og moderne boliger. Raunåkervegen ligger midt i sentrum og like ved Undheim Handelslag. Det er opparbeidet flotte fellesområder med lekeplasser rundt boligene, som ferdig utbygdt, består av to eneboliger, syv rekkehus og tolv leiligheter. Fellesområdet blir en sosial og trygg møteplass for nabolaget. Se for deg varme sommerdager hvor naboene samles rundt grillen og barna koser seg med potetløp og kubbespill.

Undheim er kjent for godt samhold, dugnadsånd og engasjerte mennesker. I Raunåkervegen ligger alt tilrette for verdens beste nabolag. Det er også kort vei til skole, barnehage, idrettslag og kollektivtransport.

EFFEKTIVE OG FLEKSIBLE REKKEHUS

Rekkehusene på felt B4 er på 120 m2 BRA. Første etasje består av åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og god oppbevaringsplass. Fra stuen er det utgangtil hage og uteområdet. I andre etasje finner man det bad nummer to samt tre soverom. Her har hovedsoverom eget «walk-in-closet». Oppe har du også stue nummer to med utgang til god terrasse. Herfra er det utsikt mot fjelltoppene på Knudaheio.

Boligene har god planløsning. Dette gir en effektiv utnyttelse av arealet og med tre soverom og to stuer er det plass til en familie på enten to, tre eller fire.

Prisliste

Rekkehus

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Raunåkervegen 28 bolig 1 120m² 106m² 3 - solgt solgt
Raunåkervegen 30 bolig 2 120m² 106m² 3 - solgt solgt
Raunåkervegen 32 bolig 3 120m² 106m² 3 - solgt solgt
Raunåkervegen 34 bolig 4 120m² 106m² 3 - solgt solgt

Raunåkervegen 28 bolig 1

solgt

   


Raunåkervegen 30 bolig 2

solgt

   


Raunåkervegen 32 bolig 3

solgt

   


Raunåkervegen 34 bolig 4

solgt

   


UNDHEIM – DEN GRØNNE BYDELEN

Naturen i Time byr på et storslått og variert friluftsliv, med alt fra småturer i nærmiljøet til lange økter i heia der stiene er umerka og folketreff er sjeldent. Turen kan for eksempel gå til Tjålandsfjellene med Ulvarudlå, en merket tursti med flere alternativer i den lave fjellheimen mellom gårdene Aurenes og Tjåland øverst i Time. Turstien er skiltet, og byr på løyper av varierende vanskelighetsgrad. Toppen av Ulvarudlå er 412 moh. Den gir en fabelaktig utsikt over Jæren.

Undheim idretthall tilbyr svært mange ulike aktiviteter. Her er det blant annet styrkerom, aerobic, turn, ballspill og barneidrett fra 4 år.

Skitt fiske i lokalområdet. Her finnes det mange vatn egnet for fisking; Storamoset, Tjålandsvatnet og Taksdalvatnet er et fiskekast unna. Fiskekortet “RV 504 Fiskje” selges på Undheims nærbutikk.

Lam og lama. Foruten lam og fe er faktisk lama på beite et ganske vanlig syn på Undheim, det vil si på «Little Undheim». En liten familie på Undheim holder lamaer for kosen, og ullet, sin skyld.

Bryne sentrum! Den nærmeste byen er Bryne, bare 10 minutter unna. Her finner  man butikker, kafeer, treningssentre og gode kulturtilbud. Jærens største kjøpesenter, M44, ligger sentralt i Bryne sentrum og byr på et mangfold av shoppingmuligheter. Storstova er Brynes kinosal og har også forestillinger og konserter. Bryne Mølle har spiseri, utstillingslokaler og scene.

Knudaheio er Arne Garborgs sommar-stue ved Undheim på Jæren, bygget i 1899. Her skrev Garborg hver sommer. Innredning og inventar er autentisk fra den tid. Det biografiske verket «Knudaheibrev» (1904) er skrevet her. I 1924 donerte enken Hulda Gaborg eiendom til Time kommune. Huset er åpent for publikum på sommerstid.

Nærområdet

Det er godt å bo på Undheim!

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no