fbpx
Ta kontakt Close

Hanna Kverneland

Mobil: 952 96 651
E-post: hanna.kverneland@dnbeiendom.no

Miriam Klungtveit

Mobil: 928 29 333
E-post: miriam.klungtveit@dnbeiendom.no
Dokumenter Close

Raunåkervegen 29 og 31, Undheim

STORE ENEBOLIGER
I LANDLIGE OMGIVELSER MED FEM SOVEROM


Raunåker har vært et populært område. Her har vi solgt både leiligheter og rekkehus. Nå har vi to eneboliger på 135 m2 med fem soverom for salg. Dette er siste delfelt i Raunåkervegen og derfor siste sjanse.

Stipulert overtagelse:
Raunåkervegen 31: Etter avtale med selger. Innflyttingsklar.
Raunåkervegen 29: 200 kalenderdager etter kontraktsinngåelse og forbruker har stilt sikkerhet.

Ta kontakt for privatvisning.

Sted: Undheim | Type: Enebolig | BRA: 135 m2  | Soverom: 5 | Pris fra: 3 590 000,- + omk.

BOLIGENE

Det første du legger merke til når du kommer opp i andre etasje, er lyset. Den luftige etasjen har store vinduer og gjennomgående løsning som gir både stue og kjøkken ett varmt preg. Her er det god plass, og rom nok til å invitere flere gjester på en flott middag. Samtidig er kjøkkenet delvis avskjermet fra selve stuen, noe som gir en lun og koselig atmosfære når man inntar hverdagsmåltidene med familien.

Tilgang til en solrik hage fra kjøkkenet gjør grillingen lett tilgjengelig når grillsesongen er i gang. Her vil inne og ute gli flott sammen, og barna har du full kontroll over når de leker i hagen.

NABOLAGET

Innerst i Raunåkervegen på Undheim, i Time kommune, har vi bygget et dynamisk og helhetlig boområde med vakre og moderne boliger. Raunåkervegen ligger midt i sentrum og like ved Undheim Handelslag. Det er opparbeidet flotte fellesområder med lekeplasser rundt boligene, som ferdig utbygdt, består av to eneboliger, syv rekkehus og tolv leiligheter. Fellesområdet blir en sosial og trygg møteplass for nabolaget. Se for deg varme sommerdager hvor naboene samles rundt grillen og barna koser seg med potetløp og kubbespill.

Undheim er kjent for godt samhold, dugnadsånd og engasjerte mennesker. I Raunåkervegen ligger alt tilrette for verdens beste nabolag. Det er også kort vei til skole, barnehage, idrettslag og kollektivtransport. Undheim Idrettshall tilbyr svært mange ulike aktiviteter. Her er det blant annet styrkerom, aerobic, turn, ballspill og barneidrett fra 4 år.

Prisliste

Eneboliger

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Raunåervegen 29 - Enebolig 135m² 124m² 5 - plantegninger 3 590 000,-
Raunåervegen 31 - Enebolig 135m² 124m² 5 - plantegninger 3 950 000,-

Raunåkervegen 29

BRA: 135 m 2

Pris

NOK 3 590 000,-

Raunåkervegen 31

BRA: 135 m 2

Pris

NOK 3 950 000,-

UNDHEIM – DEN GRØNNE BYDELEN

Naturen i Time byr på et storslått og variert friluftsliv, med alt fra småturer i nærmiljøet til lange økter i heia der stiene er umerka og folketreff er sjeldent. Turen kan for eksempel gå til Tjålandsfjellene med Ulvarudlå, en merket tursti med flere alternativer i den lave fjellheimen mellom gårdene Aurenes og Tjåland øverst i Time. Turstien er skiltet, og byr på løyper av varierende vanskelighetsgrad. Toppen av Ulvarudlå er 412 moh. Den gir en fabelaktig utsikt over Jæren.

SKITT FISKE I LOKALOMRÅDET

Her finnes det mange vatn egnet for fisking; Storamoset, Tjålandsvatnet og Taksdalvatnet er et fiskekast unna. Fiskekortet “RV 504 Fiskje” selges på Undheims nærbutikk. LAM OG LAMA. Foruten lam og fe er faktisk lama på beite et ganske vanlig syn på Undheim, det vil si på «Little Undheim». En liten familie på Undheim holder lamaer for kosen, og ullet, sin skyld.

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no