Ta kontakt Close

Roger Lillejord

Mobil: 93 04 02 45
E-post: roger@oster-hus.no
Dokumenter Close

Raunåkervegen 29, Undheim

TOMT
MED GRUNNMUR


Tomten ligger i ytterkant av boligfeltet bak Undheims Handelslag. Her får du en luftig og god beliggenhet, på solrikt område.

Sted: Undheim | 349 m² | Type: Tomt med grunnmur | Pris: Kr 1 890 000,-

BELIGGENHET

Raunåkervegen ligger midt i sentrum og like ved Undheim Handelslag. Det står byggeplasskilt med Øster Hus på tomta. Det er opparbeidet flotte fellesområder med lekeplasser i dette nyetablerte boligfeltet. Fellesområdet blir en sosial og trygg møteplass for nabolaget. Se for deg varme sommerdager hvor naboene samles rundt grillen og barna koser seg med potetløp og kubbespill.

Undheim er kjent for godt samhold, dugnadsånd og engasjerte mennesker. I Raunåkervegen ligger alt tilrette for verdens beste nabolag. Det er også kort vei til skole, barnehage, idrettslag og kollektivtransport.

DEN GRØNNE BYDELEN

Naturen i Time byr på et storslått og variert friluftsliv, med alt fra småturer i nærmiljøet til lange økter i heia der stiene er umerket og folketreff er sjeldent. Turen kan for eksempel gå til Tjålandsfjellene med Ulvarudlå, en merket tursti med flere alternativer i den lave fjellheimen mellom gårdene Aurenes og Tjåland øverst i Time. Turstien er skiltet, og byr på løyper av varierende vanskelighetsgrad. Toppen av Ulvarudlå er 412 moh. Den gir en fantastisk utsikt over Jæren.

Den nærmeste byen er Bryne, bare 10 minutter unna. Her finner  man butikker, kafeer, treningssentre og gode kulturtilbud. Jærens største kjøpesenter, M44, ligger sentralt i Bryne sentrum og byr på et mangfold av shoppingmuligheter. Storstova er Brynes kinosal og har også forestillinger og konserter. Bryne Mølle har spiseri, utstillingslokaler og scene.

OM TOMTEN

Tomta vi har for salg ligger øverst i boligfeltet, omgitt av villt jærlandskap. Gode solforhold, nyetablert nabolag med flere tilsvarende boliger, lekeplass og velforening legger grunnlaget for en god plass å bygge seg ny bolig. Vi har allerede startet, for så at du som kunde kan få organisere resten selv. Dette gir mulighet for å bygge boligen så rimelig som mulig. Kanksje du har fagbrev og kan gjøre noe av arbeidet selv?

Grunnarbeidet til tomta er utført, bunnledninger er lagt og det er støpt såle/grunnmur. Kostnaden ved denne opparbeidelsen er ca kr. 750.000,-. STAV arkitektkontor har tegnet en enebolig, perfekt tilpasset tomten. Stilren bolig over to plan med carport. Solrikt uteområde mot vest. Dersom arbeidstegninger av prosjektert bolig ønskes, kan dette fås med handelen, uten ekstra kostnad.

Vi i Øster Hus gir gjerne tilbud på byggesett, dersom dette er ønskelig!

Tomten overtas slik som den står i dag og følger reglene i avhendingsloven. DNB eiendom AS vil foreta kontrakt og oppgjør mellom oss og kjøper.

Dersom dette kan være av interesse, ta kontakt.

AKTIVITETER

Undheim idretthall tilbyr svært mange ulike aktiviteter. Her er det blant annet styrkerom, aerobic, turn, ballspill og barneidrett fra 4 år.

I lokalområdet finnes det også mange vann egnet for fisking; Storamoset, Tjålandsvatnet og Taksdalvatnet er alle et fiskekast unna. Fiskekortet “RV 504 Fiskje” selges på Undheims nærbutikk. Da gjenstår det bare å vente på fiskelykken!

 

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no