Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Bøtunet, Nærbø

REKKEHUS
PÅ NÆRBØ


Nye Bø skule ligger bare et par steinkast unna prosjektet. Det er heller ikke lange veien til Nærbø sentrum, Nye Loen eller til idrettsanlegget her. Boligprosjektet ligger med andre ord like ved alt du har behov for.

Sted: Hå | Type: Rekkehus | Kommer for salg

BOLIGER FOR ALLE

På Bøtunet på Nærbø skal vi nå i gang med å bygge flere spennende boliger. Her vil det være noe for alle, alt fra små leiligheter, små og store rekkehus, store eneboliger eller større leiligheter for seniorer. Feltet får innbydende grøntområder og kvartalslekeplasser. Prosjektet ligger både solrikt og ikke minst veldig lunt til. Skogen som ligger mellom Nye Loen og Bøtunet tar mye av nordavinden. Her skal mennesker i alle aldre bo og trives!

SENTRALT MED ALT I NÆRHETEN

I Bøtunet har du kort vei til alt du trenger. – Nye Bø Skule ligger bare et par steinkast fra prosjektet og Nærbø sentrum ligger nøyaktig 1.500 meter fra Bøtunet. Det er heller ikke lange veien til Nye Loen og idrettsanlegget her. Prosjektet ligger med andre ord like ved alt du har behov for. Og det i behagelig gangavstand.

Prisliste

Kommer for salg

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 1 964m² 84m² 3 - - -
Bolig 2 96m² 86m² 3 - - -
Bolig 3 96m² 86m² 3 - - -
Bolig 4 96m² 86m² 3 - - -
Bolig 5 94m² 86m² 3 - - -
Bolig 6 96m² 86m² 3 - - -

Bøtunet B9 – 1

BRA: 964 m 2

Pris

NOK

Bøtunet B9 – 2

BRA: 96 m 2

Pris

NOK

Bøtunet B9 – 3

BRA: 96 m 2

Pris

NOK

Bøtunet B9 – 4

BRA: 96 m 2

Pris

NOK

Bøtunet B9 – 5

BRA: 94 m 2

Pris

NOK

Bøtunet B9 – 6

BRA: 96 m 2

Pris

NOK

HER KOMMER SPENNENDE BOLIGER

Grunnarbeidet har startet.

Nærområdet

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no