Ta kontakt Close

Torbjørn Mannes Johansen

Mobil: 948 32 452
E-post: mannes@proaktiv.no

Kay Stian Espeland

Mobil: 928 11 315
E-post: kse@proaktiv.no
Dokumenter Close

Skorpefjell, Mosterøy

ENEBOLIGER OG TOMANNSBOLIG
PÅ SKORPEFJELL


Skorpefjell på Mosterøy er et usedvanlig vakkert og trivelig boligområde. Romslige familieboliger med spennende arkitektur, som er godt tilpasset omgivelsene og forsterker opplevelsen med utsikten, og den vakre kystnaturen som grenser til Nordsjøen – og som likevel ligger bynært. Vi har allerede solgt flere boliger i delfelt B6, og flere er snart klare for salg.

 

Sted: Rennesøy | Type: Eneboliger og tomannsbolig

BO GODT PÅ MOSTERØY

Rennesøy kommune består av åtte småøyer utenfor Stavanger; Rennesøy, Mosterøy, Klosterøy, Fjøløy, Bru, Sokn, Åmøy og Brimse. På Mosterøy, like over Askjesundbrua, ligger Skorpefjell, et av de største byggefeltene på Rennesøy. Her har mange unge barnefamilier etablert seg, mange av dem har jobber i Nordsjøen, på Forus, eller i nærliggende kommuner. Selv om boligfeltet ligger i landlige omgivelser – er det bare 18 kilometer til Stavanger gjennom Byfjordtunnellen.

SETT DITT PREG PÅ BOLIGEN

På Skorpefjell bor du behagelig med alt det en splitter ny bolig har å by på. Balansert ventilasjon og godt inneklima, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Noe ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Muligheten til å velge noe ekstra kjekt til din neste bolig. Flisene på badet du har drømt om, frontene på kjøkkenet, eller akkurat den fargen på veggen du vil. Valgmulighetene er mange og jo tidligere du kommer inn i prosjektet, jo flere tilvalg kan du gjøre. Gjør din neste bolig personlig, gjør den til din.

Prisliste

Kommer for salg!

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris

OMGIVELSENE

Skorpefjell barnehage har fire avdelinger og ligger like i nærheten, det samme gjør dagligvarebutikken hvor du blant annet også finner gavebutikk, Pizzakroken, elektrobutikk og iskrembar.
Mosterøy skole med sine 256 elever gir barna en trygg og oversiktelig skolehverdag. Nytt hestesenter er også under bygging like i nærheten.

NÆROMRÅDET

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no