fbpx
Ta kontakt Close

Leif Jørgensen Kaarstad

Mobil: 93 68 98 76
E-post: leif@oster-hus.no
Dokumenter Close

ROMSLIGE TOMTER
PÅ IDYLLISKE SKORPEFJELL


To byggeklare boligtomter i nydelige omgivelser, uten byggeklausul.
Vakker kystnatur – og likevel bynært.

 

Ta kontakt for privatvisning.

 

Sted: Mosterøy | Type: Tomt | 381 – 541 m2 | Prisantydning fra: kr 2 095 000

NÆRHET TIL SJØEN

Skorpefjell på Mosterøy er et usedvanlig vakkert og trivelig boligområde som i sin helhet er bygget av oss i Øster Hus. Området består av romslige familieboliger med spennende arkitektur, som er godt tilpasset omgivelsene og forsterker opplevelsen av den flotte utsikten. Her får du utsyn over vakker kystnatur som grenser til Nordsjøen – samtidig som du bor bynært med nærhet til alt du trenger, og alt som er kjekt å ha.

BO BEHAGELIG PÅ SKORPEFJELL

På Skorpefjell bor du behagelig med alt det en splitter ny bolig har å by på, den gode følelsen og lukten av noe nytt. Noe ingen andre har bodd i før. Bare ditt. Muligheten til å velge noe ekstra kjekt til din neste bolig. Flisene på badet du har drømt om, frontene på kjøkkenet, eller akkurat den fargen på veggen du vil. Gjør din neste bolig personlig, gjør den til din.

Prisliste

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Askjehagen 381m² - - - - 2 990 000
Skorpo 18 Tomt 26 541m² - - - - 2 095 000

Askjehagen

BRA: 381 m 2

Pris

NOK 2 990 000

Skorpo 18 Tomt 26

BRA: 541 m 2

Pris

NOK 2 095 000

HUSBOKEN – VI REALISERER DIN BOLIGDRØM

 

Øster Hus har lange tradisjoner innen bygging av eneboliger på kundenes egne tomter. Vi har et stort utvalg attraktive hustyper vi kan bygge for deg, eller som kan danne grunnlaget for DIN boligdrøm. Vi hjelper deg med alt du trenger for å komme i mål med din nye bolig. Alt fra det første møtet, søknader og godkjenninger, bygging selvfølgelig, og ikke minst 1-års befaring. Vi kan love deg en trygg prosess med skikkelig oppfølging fra A til Ø. Kom innom eller ta kontakt for å få vår innholdsrike husbok. De fleste boligtypene i husboken kan leveres med underetasje/kjeller, tilpasses ulike terrengforhold og speilvendes. Alle hustypene kan du også se her.

Ta kontakt med John Mydland på 904 07 907 eller john@oster-hus.no

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no