Ta kontakt Close

Registrer din interesse

Dokumenter Close

Sørbøhagane B02/B3

INNHOLDSRIK TOMANNSBOLIG I POPULÆRE SØRBØHAGANE


Sørbøhagane er populært. Her har mange allerede flyttet inn og etablert seg. Her er skoler bygget og barnehager allerede på plass. Avstandene er korte, skoleveien like så. Sørbøhagane er mest på barnas premisser. Grønt, blått og trygt.

Sted: Sandnes | BRA: 166 m² | Type: Rekkehus | Soverom: 4

POPULÆRT OMRÅDE

Sørbøhagane er et attraktiv og etterspurt område. I Tomannsboligen er det fire soverom per bolig, med god plass til hele familen. Det er også to stuer, og ikke minst solrike uteområder. Boligene i delfelt B3 har meget gode planløsninger. Stuen i andre etasje er både lys, innbydende og romslig. Det er parkering i garasje samt to bad og egen bod utenfor boligen. Boligene tilfredstiller de aller fleste behov. Her kommer dere garantert til å trives.

KOSELIGE SØRBØHAGANE

I Sørbøhagane skal alle kunne bo! Her kommer flere delfelt med hjem for både små og store familier, eldre, og unge i et godt planlagt og gjennomtenkt boligområde med spennende grøntområder. På Sørbøhagane har du kort avstand til det meste. Både barnehager, skoler, idrettsanlegg og et vell av shoppingtilbud befinner seg kun en sykkeltur unna.

Prisliste

Tomannsbolig

Navn BRA P-rom Soverom Etasje Plantegninger Pris
Bolig 2 166m² ca 157m² 4 - plantegninger -
Bolig 1 166m² ca 157m² 4 - plantegninger -

Sørbøhagane B02/B3 bolig 1

BRA: 166 m 2

Pris

NOK

Sørbøhagane B02/B3 bolig 2

BRA: 166 m 2

Pris

NOK

FRODIG NATUR OG TUROMRÅDER LIKE VED

Sørbøhagane er du omringet av de beste turløypene i Sandnes, med kort vei til både Stokkalandsvatnet og Sandvedparken. Rundt Stokkalandsvatnet går en 4,2 kilometer lang tursti med belysning. I vanlig gangfart tar turen rundt ca. 1 time. Stokkalandsvatnet byr også på fine bademuligheter. På en kald vinter er det gode muligheter for skøyteis her. Rundt vannet finnes det også blant annet volleyballbane, fotballbane, utsiktsposter og rasteplasser. Sandvedparken er en forlengelse av Stokkalandsvannet fra Ganddal, helt ned mot Sandnes sentrum.

NÆROMRÅDET

Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene. Design: Ensign.no